Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Акція “Щаслива пара 1+1”

Навіть у лютому десь розквітають вербові котики. Попри зиму, холод, сталево-гіркі думки – попри все. Бо скоро весна – і все має бути добре. Перше зимово-весняне свято, яке чекатиме на нас з вами – це День усіх закоханих. А там і до 8го березня не так далеко. Тож, саме час підготувати сюрпризи, обійми, найдобріші усмішки і трохи подарунків від AURUM.


З 8 лютого по 26 березня у мережі наших фірмових магазинів триватиме акція “Щаслива пара 1+1”. Множте своє щастя на два. Нехай поряд з кимось особливим вам буде завжди затишно.

Тим часом AURUM доповнить щасливі моменти приємними акційними пропозиціями.

Ми даруємо знижку 17% на золоті прикраси, за умови покупки 1 прикраси у чеку, та 20%, за умови покупки від 2-х і більше золотих прикрас у одному чеку. Дисконт клієнта додається. Знижка не діє лише на уцінені вироби, що відмічені кольоровими бірками та стікерами та на золоті обручки без дорогоцінних вставок.

Також для вас – знижка 30% + знижка за дисконтом клієнта на срібні прикраси, за умови покупки 1 прикраси у чеку, та 35%+ знижка за дисконтом клієнта, за умови покупки від 2-х і більше у одному чеку. Знижка так само не розповсюджується на уцінені вироби, що відмічені кольоровими бірками.

А якщо ви купуєте на суму від 10000 грн і вище одним чеком, отримаєте у подарунок срібну підвіску “ключик” (під подарунком мається на увазі покупка даної підвіски за 1 грн.).

За умовами, встановлюється фіксована ціна 2270 грн/г на золоті обручки без дорогоцінних вставок (окрім обручок, що позначені кольоровими стікерами). Надається знижка 20% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги і дитячі подарунки, окрім виробів із фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками.

Без знижки за дисконтом клієнта діятиме фіксована ціна за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії “уцінка”, що позначені:

  • жовтими стікерами - ціна 2300 грн/г;
  • сірими стікерами (окрім обручок) - ціна 2500 грн/г;
  • обручки, що позначені сірими стікерами – 2150 грн/г.

На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці. Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна, нагадуємо, що дисконт клієнта, на товари, відмічені кольоровими стікерами та бірками, не діє.

Натомість, Знижка до Дня народження клієнта та знижка Захисника – актуальні.

Зустрічаймо весну разом! Даруйте одне одному турботу та любов. Зокрема, і у вигляді ювелірної краси від AURUM. Бо ви варті лише найкращого.