Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Акція «Цінності в дуеті»

В дуеті співати легше? 

AURUM – не музичний гурт і не студія звукозапису. Наша сила в іншій галузі – ювелірній. Але це не лише прикраси, обереги та пам'ятні подарунки. Ми цінуємо коштовність миттєвостей, а тому пропонуємо якнайбільше добрих родинних акційних пропозицій.


Акція "Цінності в дуеті" стартує  вже 5 травня, і триватиме по 13 червня. 

Встигніть на гостину до AURUM, бо ми даруємо знижки до 33% на золоті прикраси та сувеніри! 

Знижки поширюються на золоті ланцюги, колье, шнурки, обручки та підвіси, ладанки та хрести, булавки. А також на ікони та обереги, дитячі подарунки. Купуйте коштовні вироби з турботою про рідних! 

Декілька простих "але"*:

 

  1. Знижка 33% поширюється на дві і більше золоті прикраси з акційних категорій (ланцюги, підвіски, шнурки, кольє, хрести, ладанки, булавки) в одному чеку. Дисконт клієнта не діє, накопичення відбувається.
  2. Знижка 30% поширюється на дві і більше золоті обручки в одному чеку. Дисконт клієнта не діє, накопичення відбувається.
  3. Знижка 30% поширюється на сувенірні вироби, ікони, обереги, дитячі подарунки. Дисконт клієнта не діє, накопичення відбувається.
  4. На решту золотих прикрас та при купівлі акційних категорій в золоті менше 2-х одиниць у одному чеку – знижка 20%. Дисконт клієнта діє.
  5. На срібні прикраси – знижка 10%. Дисконт клієнта діє.
  6. Знижка не стосується товарів із фіксованими цінами.
  7. Інші знижки, які наразі діють в мережі фірмових магазинів AURUM, існують паралельно, поєднувати їх не можна. Те ж стосується і знижок за промокодами. 

 

Цінні подарунки для цінних моментів! Обирайте найкраще для рідних та близьких.

 

*КомпаніяAURUM може на власний розсуд та у будь-який час змінити терміни та умови діючої акції.