Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Більше прикрас для яскравого літа

Новий сезон – чудовий привід для створення нових класних образів. Ідеальним доповненням до літнього легкого та відкритого одягу стануть стильні ювелірні вироби. Ланцюжок з цікавим підвісом або оригінальне кольє підкреслять красу шиї. Витончений браслет підкреслить витончені зап'ястя. Такі акценти перетворять звичайне вбрання в особливий і стильний образ.




Протягом останніх сезонів багатошаровість не виходить з моди, тому можна сміливо комбінувати декілька тонких браслетів або кілька акуратних ланцюжків і кольє в одному образі. Таке поєднання прикрас – відмінне рішення для ваших стильних літніх образів.

Створюйте ще більше незабутніх образів з прикрасами від KSD AURUM, адже ми підготували для вас особливу пропозицію – знижку 20% на кожний другий виріб з категорій: браслети, ланцюги, кольє і підвіси. Акція діє з 1 по 30 червня 2019 року.

Деталі акції:

1. Додаткова знижка 20% надається на кожний другий ювелірний виріб в чеку з категорій: браслети, ланцюжки, кольє, підвіски, ладанки, хрестики;

2. Знижка по дисконту клієнта не діє при покупці виробів за даною акцією, але накопичення покупок відбувається;

3. Знижка за даною акцією не підсумовується зі знижками по іншим акціям, одночасно діючими в мережі, і не поширюється на вироби з фіксованими цінами;

4. Знижка до дня народження клієнта не діє при покупці виробів за даною акцією;

5. Послуга обміну прикрас і розрахунок подарунковим сертифікатом можливі.