Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Колесо Фортуни

Колесо Фортуни або Колесо Долі, — це філософський термін про мінливу природу долі. Колесо належить богині Фортуні, яка його крутить випадковим чином, змінюючи розташування людей на колесі - і тільки обрані отримають винагороду.

Акція «Колесо Фортуни», яку ми пропонуємо Вам, наші дорогі клієнти,  - це вже гарантований виграш знижок від 25% до 40%.

Наше постійне прагнення - буди для Вас новими та цікавими


В наших магазинах Ви можете завжди знайти ювелірні прикраси та сувеніри, які можуть задовольнити найвибагливіші смаки. Такі подарунки завжди цінні та пам´ятні, адже вони не втрачають свою вартість з часом.

Крім того, надзвичайно широкий асортимент (представлено понад 60 українських виробників) та безліч нових моделей – позбавлять Вас зайвих клопотів з пошуку потрібного подарунку.

В межах акції «Колесо Фортуни» ми також пропонуємо цінові пропозиції на золоті прикраси від 1399 грн за 1 грам та акційні пропозиції на срібні прикраси.

Будьте з АURUM, адже ми стараємося для ВАС!

Деталі акції.

Гарантовані знижки на золоті та срібні прикраси, ікони, обереги (крім уціненої продукції з фіксованими цінами) від 25% до 40%.

Спеціальна фіксована ціна 1399 та 1499 грн за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок та акційні ціни на срібні прикраси.

  1. Кожен покупець роздрібного магазину мережі AURUM в момент розрахунку за вибрану покупку може прийняти участь у безпрограшній лотереї – витягнути скретч-карту з гарантованою знижкою.
  2. Кожен покупець інтернет-магазину в момент оформлення замовлення може прийняти участь у безпрограшній лотереї – розкрутити колесо Фортуни та отримати гарантовану знижку.
  3. Знижки діють на весь асортимент за виключенням виробів з фіксованими цінами.
  4. Діють акційні фіксовані ціни на вибрані золоті прикраси - 1399-1499 грн\г (вироби відмічені червоними та жовтими стікерами) та вибрані срібні прикраси (вироби мають бірки персикового кольору).
  5. Знижка за дисконтом клієнта сумується зі знижкою по скретч-карті при купівлі виробів у роздрібних магазинах мережі. На вироби з фіксованими цінами знижка по скретч-карті не розповсюджується, накопичення покупок відбувається;
  6. При купівлі виробів за фіксованими цінами знижки по інших акціях, одночасно діючих у магазинах, у тому числі знижка до Дня народження клієнта, індивідуальні промокоди, отримані у повідомленні, не діють.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд