Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Мрій Сміливо

Мрії можуть бути зухвалими, сміливими і, здається, просто нездійсненними. Але шанс здійснити Ваші ювелірні мрії реальний з компанією AURUM! Саме акція «Мрій Сміливо» дає можливість придбати декілька прикрас за дуже вигідними умовами. Адже на Ваші покупки, починаючи з другої і далі, надається знижка 40%!

Осінь - чудова пора для демонстрування у своєму гардеробі ювелірних аксесуарів. Вони яскраво доповнять стримані офісні варіанти або нададуть потрібні акцентів до будь-якого образу.


На початку осені радимо Вам звернути увагу на прикраси, які виглядатимуть стильно і з легкою фактурною блузою, і з діловим костюмом. Цей період дає великі можливості модницям для будь-яких комбінацій, адже літні варіанти прикрас ще актуальні, а такі прикраси як, наприклад, перли чи діаманти не мають сезонних обмежень. В акційній пропозиції нашої компанії Ви знайдете сережки, каблучки, браслети, ланцюжки, як в золоті, так і в сріблі, які ідеально доповнять будь-який Ваш осінній образ.

Поціновувачам срібних прикрас зараз надається надзвичайна нагода придбати бажані гарнітури з 3 позицій (наприклад, сережки, каблучки, браслет, кольє…) за дуже лояльними цінами і отримати сезонний ювелірний гардероб.

З нетерпінням очікуємо Вас у наших магазинах, гарантуємо дуже лояльні ціни та нові колекціі від українських ювелірів. Ми дуже стараємося – для ВАС!!!

Мрійте сміливо… мрійте по-справжньому…

Dream must go on!!!!

Деталі акції:

Акційні знижки на золоті та срібні прикраси (у тому числі на вироби зі вставками дорогоцінного каміння та обручки) 25% та 40%.

Спеціальна фіксована ціна 1399 та 1499 грн за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок та акційні ціни на вибрані срібні прикраси.

  • Акція діє у всіх магазинах мережі АURUM з 1 вересня по 4 жовтня 2020 року;
  • Акційні знижки на золоті та срібні прикраси (у тому числі на вироби зі вставками дорогоцінного каміння та обручки) 25% на перший виріб та 40% на другий та третій виріб у чеку (крім виробів з фіксованими цінами, ікон та сувенірів). Першим виробом вважається виріб з вищою ціною.
  • Кількість виробів в чеку обмежена максимум 3 шт (крім футлярів і виробів з фіксованими цінами)
  • Фіксована ціна 1399 та 1499 грн/г діє лише на вибрані золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння (сапфіри, рубіни, смарагди, діаманти). Дані вироби виділені на прилавках кольоровими стікерами;
  • Срібні прикраси з акційними фіксованими цінами виділені бірками персикового кольору;
  • Знижка за дисконтом клієнта діє лише на вироби з асортименту ікон та сувенірів. На решту асортименту знижка за дисконтом клієнта не діє, накопичення покупок відбувається;
  • При купівлі виробів за даною акцією знижки за іншими акціями, одночасно діючими в магазинах, у тому числі знижка до Дня народження клієнта, не діють;
  • Індивідуальні промокоди, отримані у Viber-повідомленні, не діють (за виключенням ікон та сувенірів);
  • Послуга обміну прикрас і розрахунок подарунковим сертифікатом можливі.

 

* Правила та умови Акції можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом усього терміну проведення Акції