Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Новорічні подарунки від KSD AURUM

Обираєте цінні та вражаючі подарунки до Нового року для найдорожчих вам людей? Тоді приходьте в магазини KSD AURUM, адже у нас ви знайдете неперевершені подарунки для кожного, а також отримаєте особливий подарунок від нашої мережі. 



Даруйте ювелірні прикраси близьким і отримайте в подарунок талісман 2019 року – чарівного срібного поросяти, який є символом достатку, врожайності та удачі. Це милу срібну прикрасу ви можете подарувати близьким або залишити собі, щоб протягом всього наступного року вона приносила вам велику вдачу, фінансовий достаток і добробут у всіх сферах, а також безперечно викликала замилування у всіх оточуючих.

Купуйте вишукані ювелірні прикраси на суму від 2 000 грн в період з 14.12.18 по 7.01.19 і отримаєте в подарунок від мережі KSD AURUM срібний підвіс у вигляді символу 2019 року.

Згідно з китайським календарем символом 2019 року стане жовта земляна свиня. У східній культурі цей веселий талісман символізує родючість, гостинність, успіх і процвітання. За традицією залучити прихильність символа року допоможуть фігурки з його зображенням. Саме тому щороку в наших будинках з'являються іграшки, статуетки, прикраси та інші предмети із зображенням тварин, які панують в прийдешньому році.

Купуйте подарунки близьким в мережі KSD AURUM, отримайте в подарунок підвіс у формі символу прийдешнього року і нехай всі ваші бажання здійсняться!

Деталі акції:

1. Акція діє у всіх магазинах мережі KSD AURUM в період з 14.12.18 по 07.01.19;

2. Для того, щоб отримати подарунок, необхідно зробити покупку на суму від 2 000 грн і більше одним чеком;

3. Під подарунком мається на увазі покупка прикраси у вигляді символу 2019 року за 1 грн;

4. Подарунок не підлягає обміну на грошові кошти та поверненню;

5. Кількість подарунків обмежена;

6. Акція не діє при покупці виробів з фіксованими цінами, які беруть участь в акціях «Зимовий розпродаж» і «Сяйте яскравіше», а також при покупці обручок за спеціальною ціною;

7. Дисконт клієнта діє, накопичення по карті діє;

8. Знижка до дня народження діє;

9. Обмін діє;

10. Розрахунок подарунковим сертифікатом можливий.




Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд