Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

AURUM вітає з Новим роком

Новорічний настрій цьогоріч рідкість? Так, багато хто зрозуміє, чому. Та попри все, у нас не забрати свята і віру в добро. Нехай діти, як завжди, чекають подарунків під ялинкою, нехай мама з татом приготують найсмачнішу вечерю і запрошують гостей. Щирі усмішки запалюють найсильніші вогні – у серцях рідних.

Нумо творити магію разом!

 

У новорічну ніч забажаймо цілющого дива. Коли зірки найпильніше прислухаються до наших мрій, не мовчіть. Нехай думки чарівної ночі будуть про найцінніше – і сповнять рік прийдешній добром та непоборним світлом.

 

Компанія AURUM продовжує оберігати прості родинні цінності та теплі традиції. Обирайте для коханих і близьких пам'ятні речі для найцінніших моментів. Разом ми переможемо темряву.

Як зустрічаєте новорічні свята саме ви? Усі маленькі ритуали, найменші дрібниці, притаманні вашій родині  – неповторні й безцінні. Або, можливо, варто започаткувати ці маркери свята, аби вони об'єднували найдорожчих вам людей. Обов'язково обійміть батьків, якщо можете. А ще, як варіант, – спечіть торт, напишіть листа, здивуйте кумедним подарунком друга, з яким давно не бачилися, влаштуйте вечірку у своєму стилі (кожного разу в новому?), передивіться улюблені фільми, зачитайтеся новорічними історіями, рушайте на ковзанку або в гори, катайтеся на санчатах, створіть сніговий замок, співайте колядки, говоріть відверто, не приховуйте почуттів, танцюйте як ніколи, а головне – цінуйте кожну хвилину разом із близькими.

Любові і злагоди кожній родині, а всій нашій країні – миру і зцілення!

 

З Новим роком, любі! Бережіть одне одного і даруйте свято!


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд