Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Black Friday 2020 в Aurum: сезон передноворічних знижок на ювелірні вироби розпочинається!

27 листопада відбудеться Чорна п'ятниця 2020. Цей день підійде для тих, хто бажає порадувати себе і близьких оригінальним і привабливим
подарунком.

Компанія AURUM підготувала клієнтам солідні дисконти на весь асортимент прикрас. Не пропустіть шанс придбати коштовності за зниженою ціною — Black Friday 2020 100-відсотково буде спекотним днем!

У чому особливості розпродажів в Чорну п'ятницю

Різдвяний сезон знижок починається з п'ятниці після Дня подяки. Традиція організовувати акції в цей час зародилася в США в XIX столітті, але зараз дисконти широко поширилися по всьому світу. У 2020 році Black Friday настає 27 листопада.

Знижки в Україні в Чорну п'ятницю стають все значнішими. Ніяких перекреслених завищених цінників — лише реальні дисконти. Рітейлери розуміють, що акції залучають клієнтів, тому вони виграють за рахунок обсягів. А для простих покупців Чорна п'ятниця в ювелірному магазині AURUM стане можливістю купити подарунки для себе, родичів і друзів.

Чому слід звернути увагу на ювелірні вироби в Black Friday

Компанія AURUM пропонує дисконти на золото в Чорну п'ятницю. Коштовності — це одночасно вигідна інвестиція і можливість елегантно доповнити образ. Напередодні Нового року і Різдва розпродаж ювелірних виробів вигідний ще й тим, що ви наперед підготуєтесь до свят. Прикраси з камінням і без стануть гідним подарунком. Знак глибокої поваги, або символ любові — вирішувати тільки вам. Коштовності не втрачають привабливості роками, тому довгий час будуть нагадувати людині про ваші почуття.

Які купити ювелірні прикраси в Чорну п'ятницю

  • каблучки — обручки, каблучки для заручин, чоловічі, дитячі, з перлами, персні;
  • сережки — гвоздики, петлі, пірсинг і ексклюзивні моделі для створення незвичайних образів;
  • металеві ланцюжки, а також шнурки і джгути;
  • браслети — величезний вибір прикрас з різних матеріалів, доступні моделі зі вставками і без;
  • кольє — в каталозі ви знайдете, як милі дитячі моделі, так і витончені прикраси, що доповнюють образ впевненої жінки;
  • кулони і підвіски — коштовності виготовлені у формі хрестиків, ладанок, знаків зодіаку і букв;
  • брошки і шпильки, значки, брелоки і затискачі для краватки;
  • подарунки та сувеніри — ікони, обереги, келихи, шкатулки для прикрас та ін.

Знижки в Чорну п'ятницю поширюються на ювелірку зі вставками і без, тому стежте за акціями магазину AURUM, щоб не пропустити найцікавіші пропозиції.

Як максимально вигідно скористатися знижкою в Чорну п'ятницю

Розпродаж ювелірних прикрас в Чорну п'ятницю — це значуща і очікувана багатьма подія. Якщо плануєте отримати максимальну вигоду в цей день, рекомендуємо підготуватися завчасно:

  • Вивчіть каталог. Не слід переглядати поспіль всю продукцію зі знижкою, вибираючи відповідне найменування. Наперед визначитеся з типом прикрас, які вам потрібні. Складіть список покупок — після чого дотримуйтесь йому — бажаючих придбати акційні товари багато, тоді як кількість коштовностей на розпродажі обмежена.
  • Звертайте увагу на дорогі покупки. Солідні знижки на ювелірні прикраси — найкращий спосіб придбати бажані діаманти, рубіни або сапфіри. Не відмовляйтеся від цієї ідеї, під час передноворічного розпродажу навіть елітні товари стають доступними.
  • Оцініть особливості певних типів прикрас. Ви повинні чітко розуміти відмінності між класичним панцирним плетінням і змійкою, пусетами і конго, щоб не загубитися в асортименті. У кожного типу коштовностей є конкретні переваги, тому підбирайте ювелірку під себе.

Але головне правило — не пропустіть розпродаж. Такі грандіозні акції відбуваються тільки раз на рік, тому забути про Black Friday 2020 — неприпустимо!