Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День Клієнта AURUM

Який би не був цей день – дощовим, сонячним, насичено робочим чи домашнім – він наближає нас до Перемоги і Миру. Наближаємо її і ми з вами – донатами, підтримкою і приємними покупками у мережах, які підтримують наших військових.

Подаруйте собі та рідним вихідні шопінгу та яскравих емоцій. Завітайте до AURUM на День клієнта – і придбайте улюблені аксесуари за вигідною ціною.

З сьомого по десяте жовтня у Дніпрі (ТРЦ DАФІ та ТК Passage) і у Житомирі (ТРЦ Глобал UA) на вас чекатимуть знижки до 40%.

Даруємо 22% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння (діамант, рубін, сапфір, смарагд) та без дорогоцінних вставок.

Для вас також знижка 32% на срібні прикраси та 25% на ікони, обереги, дитячі подарунки і столові прибори.

 Дисконт клієнта дійсний з усіма вище названими знижками.Не поширюються ця пропозиція лише на уцінені вироби, що позначені кольоровими стікерами. У випадку з цими товарами є інші переваги:

- на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії "уцінка " (що позначені жовтими стікерами) надається акційна ціна за 1 грам 2300 грн;

- на вибрані золоті прикраси з дорогоцінними вставками (що відмічені червоним стікером) надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці.

- зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна.

Дисконт клієнта на товари, позначені кольоровими стікерами, не діє.

На жаль, тимчасово припинено використання раніше нарахованих бонусів, бонуси зберігаються на клієнтських рахунках. Накопичення балів (не бонусних) відбувається на загальних умовах.

Знижка до Дня народження клієнта на період акції "День Клієнта" не діє. Але купа бонусів акції не дозволить вам засмучуватися через це.

 

До зустрічі:

Дніпро, ТРЦ DАФІ, бул.Зоряний,1А.

Дніпро, ТК Passage, 1 поверх, пр-т. Д. Яворницького, 50.

Житомир, ТРЦ Глобал UA,  Ювелірний квартал, вул. Київська, 77.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд