Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День Клієнта AURUM

Вдихніть між повітряними тревогами. З вдячністю тим, хто веде боротьбу за нас щодня – за вільні міста і села, за повітряні тривоги без наслідків, за неспинне наближення нашої перемоги. Робіть те, що у ваших силах – задонатьте на підтримку ЗСУ, допоможіть переселенцям, або просто бережіть своїх рідних. Даруймо любов і радість – тримаймося світла.

Компанія AURUM продовжує ділитися позитивними емоціями – акційними пропозиціями та величезним асортиментом прикрас.

З 21го по 24 жовтня два наших фірмових магазини у Києві запрошують на День Клієнта. Скористайтеся можливістю подарувати коханим і рідним тепло ювелірної краси за вигідними цінами.

Пропонуємо 22% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння (діамант, рубін, сапфір, смарагд) та без дорогоцінних вставок.

Для вас також знижка 32% на срібні прикраси та 25% на ікони, обереги, дитячі подарунки і столові прибори.

 Дисконт клієнта дійсний з усіма вище названими знижками.Не поширюються ця пропозиція лише на уцінені вироби, що позначені кольоровими стікерами. У випадку з цими товарами є інші переваги:

- на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії "уцінка " (що позначені жовтими стікерами) надається акційна ціна за 1 грам 2300 грн;

- на вибрані золоті прикраси з дорогоцінними вставками (що відмічені червоним стікером) надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці.

- зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна.

Дисконт клієнта на товари, позначені кольоровими стікерами, не діє.

На жаль, тимчасово припинено використання раніше нарахованих бонусів, бонуси зберігаються на клієнтських рахунках. Накопичення балів (не бонусних) відбувається на загальних умовах.

Знижка до Дня народження клієнта на період акції "День Клієнта" не діє. Але купа інших бонусів акції не дозволить вам засмучуватися через це.

 

До зустрічі:

 

Київ, ТРЦ Skymall, 2 поверх, пр-т Романа Шухевича, 2Т

Київ, ТРЦ Retroville, 1 поверх, проспект Правди 47.