Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День Батька

Для дитини тато – супергерой. Так, нічого не страшно, коли йдеш, тримаючись за його мізинець, або – дивишся на світ зверху. Бо кататися на плечах у тата –  найвеселіша розвага дитинства. Тато –  це безпека і затишок. Він не часто говорить, як сильно любить, але його обіймів буде достатньо, щоби відчути це. Його слова буде достатньо для впевненості, що обіцяне – правда, турбота проявляється вчинками. Так, тато –  супергерой. Сьогодні він –  воїн ЗСУ або Тероборони,  борець інформаційної сфери або сумлінний працівник будь-якого іншого напрямку на користь держави та заради майбутнього своїх дітей. На нього завжди може покластися мама.

Він точно не раз чув, що в Україні найгарніші в світі жінки і знає, що його дружина – найкраща з них. Тож, нагадайте йому, що в Україні й чоловіки – теж найкращі на світі батьки.

Нагадайте йому про це саме зараз –  напередодні Дня батька. Щороку, у третю неділю червня світ зустрічає це свято. Цьогоріч це 19 червня.

Історія Дня батька розпочинається 1910 року в США, коли дівчина на ім’я Сонора вирішила висловити вдячність своєму батькові Вільяму за те, що він самотужки виховав її з п’ятьма братами та сестрами, і ініціювала свято на рівні рідного міста. А у 1966 році президент США Ліндон Джонсон оголосив День батька національним святом. До традиції святкування поступово приєднувалися й інші країни. В Україні свято відзначається з 2019 року.

Не забудьте привітати своїх батьків. Нехай вони іноді здаються суворими і дещо приховують почуття, пам’ятайте, що своїх дітей вони люблять понад усе і зроблять неможливе, задля їхнього щастя. Подаруйте їм найміцніші обійми і найтепліші слова.

Якщо тата немає серед живих, прикрасьте цього дня одяг білою трояндою в пам’ять про нього.

Бережіть своїх татусів тут і зараз, цінуйте і пам'ять про них. День Батька – це про сімейні цінності про все найкраще в нас.

Зі Святом!