Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День народження AURUM у ТРЦ «King Cross Leopolis» , м. Львів

Компанія AURUM завжди дуже шанує своїх клієнтів. Саме тому ми святкуємо День народження магазину та даруємо на честь цієї події великі знижки та подарунки. Тим більше, коли магазин святкує 5-літній ювілей!

Тільки для вас у ці дні ми даруємо святкові знижки від 33% до 38% (акційна знижка 28% + знижка за дисконтною карткою) на золоті ювелірні прикраси та  вiд 30 до 35% (акційна знижка 25% + знижка за дисконтною карткою) на срiбнi вироби, ікони та обереги.


В період свята на Вас чекають: оновлений асортимент, презентація нових колекцій від кращих українських виробників, розіграш коштовних подарунків (головний приз – золотий підвіс) та святкова атмосфера.

Обирайте стильні та вишукані ювелірні прикраси на суму від 2500 грн та гарантовано отримуйте ювелірні подарунки від компанії AURUM.

Акція діє лише  два дні: 3 та 4 грудня 2020 року і тільки у магазині AURUM в ТРЦ «King Cross Leopolis», м. Львів, вул. Стрийська, 30.

Деталі акції:

Акційна знижка від 33% (28%+дисконт клієнта) на золоті вироби, від 30% (25%+дисконт клієнта) на срібні вироби, ікони та обереги (окрім виробів з фіксованими цінами) діє тільки у магазині AURUM  м. Львова, ТРЦ «King Cross Leopolis»,  з 3 по 4 грудня 2020 року:

  1. Знижка по дисконту клієнта діє при покупці виробів за даною акцією (окрім виробів з фіксованими цінами), накопичення покупок відбувається;
  2. Знижка за даною акцією не сумується зі знижками по інших акціях, одночасно діючих у магазинах, і не поширюється на вироби з фіксованими цінами;
  3. У межах акції «День народження» у магазині діє акційна цінова пропозиція (фіксовані ціни) «Сезонний Sale» на виділені (кольоровими стікерами) золоті прикраси (без дорогоцінних вставок) 1399 і 1499 грн за 1 грам.
  4. Знижка до Дня народження клієнта не діє при покупці виробів за даною акцією;
  5. Послуга обміну прикрас і розрахунок подарунковим сертифікатом можливі;
  6. Знижки за промокодами із Viber повідомлень не сумуються з акційними знижками по діючій акції.
  7. Під подарунком мається на увазі можливість придбати виріб за 1 грн;
  8. Кількість подарунків обмежена;

Подарунок не підлягає поверненню або обміну на грошові кошти.