Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

День Захисника України

Напередодні святкування Дня Захисника України компанія AURUM виступає з соціальною ініціативою – «Не забудь привітати Захисника України». 

Традиційно в день Покрови Пресвятої Богородиці ми святкуємо День Захисника України, але інколи забуваємо про справжніх винуватців цього свята – воїнів, заслужених військових, учасників бойових дій, військових медиків… – всіх тих, хто боронить і захищає нас і нашу державу. Не кожен може зробити цінний подарунок, але кожен з нас може сказати тепле і вдячне слово їм:


«Дорогі наші воїни-захисники! Захищаючи суверенітет і непорушність кордонів України, Ви зміцнюєте нашу віру у стабільність, розвиток нашої держави, надихаєте на плідну працю та сповнюєте наші серця почуттям гордості. Ми пишаємося Вами!»

Давайте передамо цю естафету привітань один-одному і оточимо наших захисників теплом, вдячністю та повагою. В магазинах мережі AURUM (з 10 по 14 жовтня) ми спеціально підготували для цього привітальні листівки, якими Ви можете скористатися. Тим самим ми подамо приклад і просто звернемо увагу оточуючих до вшанування наших Захисників України

Для тих, хто хоче привітати винуватця свята подарунком  в цей день, у магазинах мережі AURUM є гарні асортиментні пропозиції та знижки.

Давайте зробимо добру справу разом!

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд