Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Відкриття магазину KSD AURUM в ТЦ GLOBUS

Запрошуємо вас на відкриття нового магазину KSD AURUM в самому центрі міста Києва, в ТЦ Globus на Майдані Незалежності. Ми відкриваємося 18 грудня і з радістю чекаємо наших гостей і улюблених клієнтів!

На честь відкриття магазину вас чекає безліч приємних сюрпризів: вигідні пропозиції від нашої ювелірної мережі, а також миттєвий розіграш гарантованих призів від KSD AURUM.


Для того, щоб стати учасником миттєвого розіграшу подарунків, купуйте в мережі KSD AURUM в період з 18 по 25 грудня на будь-яку суму і моментально вигравайте в подарунок золоту прикрасу або приємні знижки на наступні покупки в мережі.

Запрошуйте близьких та друзів і приходьте за яскравими враженнями та позитивними емоціями на відкриття нового магазину KSD AURUM в ТЦ GLOBUS в Києві. 

Деталі акції:

1. Акція діє з 18 по 25 грудня 2018 року в ТЦ GLOBUS.

2. Для участі в розіграші необхідно зробити покупку на будь-яку суму в магазині KSD AURUM в ТЦ Globus, витягнути з вази скретчкарту і стерти її захисне покриття. За одну покупку видається тільки одна скретчкарту для участі в розіграші.

3. У разі якщо клієнт здійснює покупку на 2000 грн і більше, він може брати участь і в акції до відкриття магазину в Глобусі, а також в новорічній акції.

4. У разі виграшу подарунка: під подарунком мається на увазі можливість придбання подарункового виробу за 1 грн або отримання персональної знижки на наступну покупку в мережі KSD AURUM. Подарунок не підлягає обміну на грошові кошти та поверненню.

5. У разі отримання персональної знижки по скретчкартах:

Знижка діє до 31.12.2018 в ТЦ GLOBUS і надається на весь асортимент магазину KSD AURUM, крім виробів, що беруть участь в акціях;

Скористатися знижкою можна одноразово на наступну покупку в мережі KSD AURUM;

Знижка не підсумовується з дисконтом клієнта мережі, накопичення по дисконту клієнта відбувається;

Знижка не підсумовується зі знижками по іншим акціям, одночасно діючими в мережі, в тому числі та зі знижкою до дня народження;

Розрахунок подарунковим сертифікатом можливий;

Обмін діє.



Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд