Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Відсвяткуємо День матері разом!

Вже зовсім скоро Україна святкуватиме Міжнародний День матері!

Це свято, коли дорослі готові знову стати дітьми. Любов мами не оцінити жодними коштовностями, але вона варта всіх скарбів.

У другу неділю травня родина гуртується, аби висловити безмежну вдячність матерям. Ваші мама і бабуся, ваша сестра, яка вже стала матір’ю, ваша дружина, яка носить дитину біля серця – всі вони героїні цього дня. AURUM готує приємні сюрпризи для кожної з них!


Створюємо святковий настрій разом! Стартова смужка – родинні конкурси AURUM. Все дуже просто: ви берете участь в акції до Дня Матері запрошуєте друзів взяти участь, вони запрошують ще більше людей – і радіус поширення щастя росте! А тепер детальніше.

 

Плануємо для вас розіграші у соціальних мережах. Окремо долучайтеся у Facebook та в Instagram, або ж встигніть всюди.

 

Тож, у Facebook вас чекає одночасно і сюрприз, і перша умова конкурсу. Ми створили брендову рамочку для фото, – скористайтеся нею. 

 

Розмістіть у себе на сторінці фото з мамою. Не забудьте про гештеґ – #aurum_moments. Так ми точно не пропустимо вашу активність. 

 

І передайте в цій публікації естафету трьом друзям. Збільшуємо радіус поширення щастя, пам’ятаєте? 

 

Ну і звісно, не забудьте підписатися на сторінку AURUM, якщо ви ще не встигли цього зробити.

 

Щодо Instagram. Розміщуйте фото з мамою у себе на сторінці, використавши гештеґ #aurum_moments. Не забудьте у дописі або у коментарі до нього також відмітити трьох друзів та передати їм естафету. Поділіться  фото і в сторіс, відмітивши AURUM. І бути підписаними на сторінку AURUM – це теж обов’язкова умова!

 

Переможців буде троє! Їх визначить найбільша кількість уподобань під фото. Чиє фото набере більше лайків – той і переможе.

 

У якості призів  – цінні подарунки для цінних моментів  – приємні сюрпризи для мами та дитини. 

 

Пограємо?

 

Слідкуйте за акцією за посиланням