Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Урочисте відкриття нового магазину у м. Калуші Івано-Франківської області

У нас тільки приємні новини для Вас! Компания AURUM розширює свої горизонти, відкриваючи нові магазини мережі.

24 жовтня ми запрошуємо Вас на урочисте відкриття нового чудового магазину у м. Калуші Івано-Франківської області. Ми хочемо дарувати Вам ювелірну красу та тільки приємні емоції.

В ці дні ми з приготували для клієнтів та гостей магазину багато приємних сюрпризів та подарунків. І ми будемо раді разом з Вами відсвяткувати цю подію!


Тільки Вам у ці дні ми даруємо святкові знижки від 33% до 38% (акційна знижка 28% + знижка за дисконтною карткою) на золоті ювелірні прикраси та  вiд 30 до 35% (акційна знижка 25% + знижка за дисконтною карткою) на срiбнi вироби, ікони та обереги.

В період свята на Вас чекають: широкий та різноманітний асортимент ювелірних прикрас, ікон, сувенірів, презентація нових колекцій від кращих українських виробників, розіграш коштовних подарунків (головний приз – золотий підвіс) та святкова атмосфера.

Обирайте стильні та вишукані ювелірні прикраси на суму від 2500 грн та гарантовано отримуйте ювелірні подарунки від компанії AURUM.

Приймайте участь у вікторині – та знову отримуйте ПОДАРУНКИ!!!

Урочисте відкриття відбудеться 24 жовтня о 12.00. Акційні заходи будуть тривати з 24 жовтня по 1 листопада у магазині  AURUM  м.Калуша за адресою: пр-т Л.Українки, 62.

Деталі акції:

Акційна знижка від 33% (28%+дисконт клієнта) на золоті вироби, від 30% (25%+дисконт клієнта) на срібні вироби, ікони та обереги (окрім виробів з фіксованими цінами) діє тільки у магазині AURUM  у м.Калуші з 24 жовтня по 1 листопада 2020 року. 24 та 25 жовтня при купівлі від 2500 грн кожен покупець гарантовано отримує ювелірний подарунок.

  1. Знижка по дисконту клієнта діє при покупці виробів за даною акцією (окрім виробів з фіксованими цінами), накопичення покупок відбувається;
  2. Знижка за даною акцією не сумується зі знижками по інших акціях, одночасно діючих у магазинах, і не поширюється на вироби з фіксованими цінами;
  3. У межах акції «День народження» у магазині діє акційна цінова пропозиція (фіксовані ціни) «Сезонний Sale» на виділені (кольоровими стікерами) золоті прикраси (без дорогоцінних вставок) 1399 і 1499 грн за 1 грам.
  4. Знижка до Дня народження клієнта не діє при покупці виробів за даною акцією;
  5. Послуга обміну прикрас і розрахунок подарунковим сертифікатом можливі;
  6. Знижки за промокодами із Viber повідомлень не сумуються з акційними знижками по діючій акції.
  7. Під подарунком мається на увазі можливість придбати виріб за 1 грн;
  8. Кількість подарунків обмежена;
  9. Подарунок не підлягає поверненню або обміну на грошові кошти

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд