Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Програма лояльності AURUM

Ми цінуємо кожного клієнта, тому для забезпечення максимального сервісу в мережі ювелірних магазинів AURUM діє Програма лояльності. В рамках програми кожен покупець мережі AURUM після реєстрації має гарантовану постійну клієнтську знижку 5% і отримує нарахування бонусних балів за ставкою 3% на здійснену покупку. Залежно від загальної суми покупки, учасники Програми лояльності можуть: отримувати знижку 5%, скористатися для оплати накопиченими бонусними балами, придбати вироби з дорогоцінних металів за спеціальною акційною зниженою ціною.


ПРАВИЛА ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ ТОРГОВОЇ МЕРЕЖІ МАГАЗИНІВ AURUM

Програма лояльності діє у всій торговій мережі магазинів AURUM.

Згідно з умовами цих Правил, Дисконтна карта - це ідентифікуючий документ, що підтверджує право учасника на отримання знижки відповідно до умов цих Правил.

Учасником Програми Лояльності є фізична особа, що досягла 18 років, яка придбала ювелірні вироби торгової мережі AURUM та заповнила анкету, підписанням якої надає згоду на використання своїх персональних даних компанією AURUM та погоджується з умовами цих Правил.

При здійсненні першої покупки та реєстрації покупця, як клієнта компанії AURUM, створюється віртуальна дисконтна карта, яка надає постійну знижку 5% на всі покупки клієнта, окрім подарункових сертифікатів та покупок товарів за зниженими акційними цінами, що обумовлюється умовами та регламентами зазначених акцій.

Усі дисконтні карти мають індивідуальні номери і реєструються в базі даних.

Кожен учасник Програми лояльності при здійсненні покупки (окрім покупки подарункових сертифікатів) отримує нарахування бонусних балів за ставкою 3% від суми здійсненої покупки. При цьому 1 бонусний бал=1 бонусній гривні. Зазначені бонусні бали нараховуються на бонусний рахунок клієнта на 14-й день після покупки. Накопичені бонусні бали «згоряють» через 180 діб після нарахування. При розрахунках за покупки клієнт може до 30% від вартості покупки (після вирахування усіх діючих акційних знижок, знижки по дисконтній карті та знижці до Дня народження клієнта) сплатити бонусними балами (гривнями). Бонусні бали не використовуються при розрахунках за покупки з фіксованими цінами та з уцінених категорій (відмічені кольоровими стікерами та бірками). Баланс нарахованих та використаних бонусних балів (гривень) клієнт може бачити у чеку на покупку.

За умовами Програми лояльності у Покупця є право на отримання особливої додаткової одноразової (на 1 чек) знижки у розмірі 7% від вартості ювелірних виробів до свого Дня народження. Знижка діє протягом п`ятнадцяти днів (сім днів до дати Дня народження користувача дисконтної картки та вісім днів з дати Дня народження). Отримати 7% знижку на День народження мають право лише власники дисконтних карт. Право на знижку вступає в силу в момент отримання дисконтної карти (реєстрації). Знижка надається при оплаті ювелірних виробів у т.ч. подарунковим сертифікатом. При використанні знижки до Дня народження, знижка по дисконтній карті не сумується.

Знижка по дисконтній карті, знижка до Дня народження та Знижка Захисника не розповсюджуються при «Оплаті частинами» від Приват Банку та «Покупці частинами» від Монобанку на фізичних магазинах.

Знижки по дисконтній карті чи знижка до Дня народження нараховуються послідовно після інших акційних знижок, що діють у мережі AURUM. Зазначені знижки не надаються при придбані подарункових сертифікатів, акційних ювелірних виробів, ювелірних виробів з фіксованими цінами, ювелірних виробів, що реалізуються за спеціальними акційними цінами, в рамках асортименту розпродажу, що обумовлюється окремими умовами та регламентами цих акцій. Однак, на суму придбання таких ювелірних виробів нараховуються бонусні бали.

Знижки за Програмою лояльності надаються за умови пред’явлення покупцем касиру магазину свого номеру телефону, що ідентифікує дисконтну карту, перед здійсненням оплати обраних ювелірних виробів.

Дисконтні картки старого зразку (що діяли до 14.11.2023 року), що давали право на отримання покупцем знижок у розмірі 3%, 7%, 10% від ціни ювелірного виробу замінюються на нові дисконтні картки зі знижкою 5%. Перереєстрація клієнта відбувається автоматично.

У випадку втрати дисконтної картки (або телефонного номеру) покупцю необхідно звернутися на гарячу лінію компанії AURUM або до будь-якого магазину мережі AURUM. Для поновлення карти Покупець зобов’язаний пред’явити документ, що посвідчує його особу та заповнити анкету з обов’язковим її підписанням.

Мережа магазинів AURUM є власником Програми лояльності та карт.

Мережа магазинів AURUM має право змінити Правила Програми лояльності у будь-який момент без повідомлення про це користувачів дисконтних карток. Діючі правила дисконтної програми розміщені на офіційному сайті AURUM. Дисконтні карти безстрокові, однак мережа магазинів AURUM залишає за собою право у будь-який момент закрити Програму, попередивши про це на офіційному сайті компанії за 30 днів до запланованої дати закриття Програми користувачів дисконтних карток.

Умови застосування знижок за Програмою лояльності та їх поєднання з акційними мережевими чи локальними знижками додатково обумовлюються умовами та регламентами зазначених акцій.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд