Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Гарантійні зобов'язання мережі AURUM

Ювелірна компанія AURUM не є виробником ювелірних виробів, тому на прикраси, представлені на сайті та в мережі наших роздрібних магазинів, поширюються гарантійні умови від виробників цих ювелірних прикрас. Виробник гарантує високий рівень якості своїх виробів. Відповідно до вимог ДСТУ 3527-97 виробник забезпечує гарантійне обслуговування терміном до 12 місяців на вироби неналежної якості, що мають приховані виробничі дефекти.

Умови гарантійного обслуговування

Виробник, товари якого представлені на сайті і в магазинах AURUM гарантує відповідність ювелірних виробів до вимог ДСТУ 3527-97 «Ювелірні вироби з дорогоцінних металів» і надає гарантійне обслуговування по усуненню прихованих недоліків, які виникли з вини виробника, при дотриманні покупцем наступних умов:

  • Для виконання гарантійного ремонту або подачі претензії щодо якості придбаного товару покупець може звернутися до продавця магазину, де був придбаний продукт, або за телефоном гарячої лінії мережі AURUM. При цьому покупець зобов'язаний мати товарний чек з датою продажу, виріб з биркою і документ, що засвідчує особу.
  • Гарантійне обслуговування не поширюється на вироби, що мають механічні пошкодження, сліди взаємодії з лужними мийний засобами, а також засобами, що містять хлор, йод і етанол, кремами та мазями, що містять ртуть та їх сполуки;
  • Для виконання гарантійного ремонту покупець повинен дотримуватися правил експлуатації ювелірних виробів.