Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Повернення та обмін ювелірних прикрас

Згідно із законодавством України, а саме Постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 року № 172 «Про реалізацію окремих положень Закону України «Про захист прав споживачів »в редакції від 07.12.2005 року, ювелірні вироби входять до переліку товарів, які обміну і поверненню не підлягають.

Однак ми розуміємо, що покупка ювелірних прикрас на сайті значно відрізняється від покупки в звичайному магазині. У покупця немає можливості поміряти виріб і подивитися, як він виглядає на ньому. Тому ми йдемо нашим покупцям на зустріч і надаємо можливість обміну ювелірного виробу без дорогоцінних каменів на виріб аналогічної якості.

Дані правила діють в інтернет-магазині AURUM і не поширюються на роздрібні магазини мережі. Вироби зі вставками з дорогоцінних каменів обміну та поверненню не підлягають.

Протягом 14 днів з дня покупки ми надаємо можливість обміну Вашого ювелірного виробу на виріб аналогічної якості при дотриманні наступних умов:

  • виріб не має слідів пошкодження і використання;
  • виріб не змінило свої властивості через неправильні умови експлуатації;
  • неушкоджена та присутня заводська бирка;
  • є в наявності товарний чек;
  • вартість обраної на обмін прикраси повинна бути не менше вартості купленого виробу.



Як обміняти?

Обміняти придбаний виріб можливо протягом 14 днів з моменту покупки в інтернет-магазині aurum.in.ua в будь-якому фірмовому магазині AURUM. У разі відсутності фірмового ювелірного магазина AURUM у Вашому місті зверніться на нашу гарячу лінію 0 800 759 569.

Всі організаційні питання, пов'язані з оформленням обміну, Ви також можете з'ясувати, зателефонувавши на нашу гарячу лінію 0 800 759 569.



Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд