Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

100+ ідей, що подарувати дівчині

Як часто ви радуєте близьких приємними сюрпризами? Подарувати жінці яскраві емоції від подарунку можна за допомогою ювелірних виробів. Прикраса – це гарний, дорогий і практичний варіант. Каблучки та браслети для дівчат стануть прекрасним подарунком з особливої нагоди і без приводу. Різноманітність кілець, брошок, сережок і кулонів дозволить вибрати унікальну річ для коханої людини. Ми зібрали кращі ідеї для вітання з найпопулярніших приводів.

Що подарувати на день народження

Дуже часто виникають труднощі з купівлею подарунку для іменинника. З'являється бажання зробити несподіваний сюрприз, але для цього доводиться прикладати чимало зусиль. Навіть якщо ви збираєтеся привітати людину, якій нічого не потрібно, ювелірний виріб завжди буде до речі. Але слід знати кілька порад при виборі подарунка для прекрасної половини суспільства:

  1. Заздалегідь з'ясуйте те, чому людина віддає перевагу. Яких товарів жінка воліє, які матеріали і колірна гамма за смаком. Можна знайти інформацію про головне дорогоцінне каміння для певного знаку Зодіаку. Так іменинниця зможе відчути особливу зацікавленість до своєї особистості.
  2. Подивіться або дізнайтеся про вироби, якими вже володіє винуватиця події. Обговоріть ненароком цю тему при зустрічі або попросіть дівчину похвалитися вмістом шкатулки. Так ви не піднесете чергове кольє, в той час як іменинниці не вистачає вишуканої брошки.
  3. Краще акуратно уточнити розмір аксесуару. Спробуйте простежити, коли володарка прикрас розлучається з ними. Це може бути під час прибирання, миття посуду або прийняття душу. Якщо ви не перебуваєте в тісному контакті, оцініть розмір на око або порівняйте його зі своїми, щоб був орієнтир. Головне – не помилитися з довжиною або шириною прикраси.
  4. Поспілкуйтеся з друзями дівчини, вони можуть знати більше і порадити варіант. Близьке оточення зазвичай ознайомлено з побажаннями іменинниці. Якщо друзі не отримали інформацію безпосередньо від винуватиці події, вони можуть краще орієнтуватися в її потребах і коштовностях.
  5. Враховуйте індивідуальні параметри зовнішності, щоб придбати відповідний аксесуар: колір очей і волосся, характерні риси, деталі. Слід продумати форму, відтінок, матеріал і дизайн шедевра ювелірного мистецтва для певного типажу, щоб не прогадати з дорогим сувеніром. Деякі витончені моделі можуть виглядати занадто в комбінації з виразними особливостями зовнішності.
  6. Не робіть акцент на вартості. Для дами важливіша увагу, яку ви приділите, ніж цінник. Краще проявити цікавість до особистості, способу життя і побажанням, ніж вибрати просто дорогу річ. Занадто химерні моделі можуть бути непотрібні, а стримані витончені дизайни припасти до смаку.

Серед асортименту жіночих прикрас неодмінно знайдеться гідний варіант, який буде гармонійно поєднуватися з образом власниці. Каблучки або сережки на день народження завжди викликають бурхливу реакцію і безцінні емоції.

Що подарувати на Новий рік

Коли настає час дива і чарівництва, на вулиці стоїть мороз, а оточення готується до довгоочікуваного свята, варто не забути про презенти. Піднесена у подарунок майстерна річ в новорічну ніч або в році, що наступив, надовго залишиться в пам'яті як яскравий момент. Витончені або неординарні сережки на Новий рік під ялинкою точно вразять. У каталозі товарів можна знайти кілька варіантів подарунку:

  • Без вставки. Скромні твори ювелірного мистецтва універсальні і підходять як для щоденного носіння, так і виходу з особливої нагоди.
  • Гвоздики. Маленькі пусети стримані, але роблять інтригуючий акцент на вухах.
  • З діамантами. Витончене огранювання алмазів не залишить байдужою.
  • З камінням. Широкий перелік вставок дозволяє підібрати ідеальний варіант для близької людини.
  • З перлами. Чудова прикраса для ділового та вечірнього образу, яке додає жіночності.
  • Петлі. Сучасне рішення майстрів ювелірного мистецтва, яке приверне погляди оточуючих.

Для шанувальників неординарних оформлень можна пошукати ексклюзивні сережки. Вибирати конфігурацію варто в залежності від стилю життя майбутньої власниці та її смаків. Якщо у жінки не проколоті вуха, зверніть увагу на каблучки на Новий рік. Цей тип виробу також буде чудовим сюрпризом в ніч чудес.

Що подарувати на 8 Березня

У прекрасне весняне свято всім хочеться радувати одне одного і обмінюватися тільки позитивними емоціями. З цим завданням чудово впораються прикраси в якості невеликого презенту. Сережки і каблучки на 8 Березня стали вже класикою, але можна звернути увагу на інші не менш вишукані ювелірні роботи. Брошки з дорогоцінного металу стануть прекрасним доповненням будь-якого образу. Навесні, коли кожна жінка нарешті може похвалитися своїми нарядами, вони стануть вдалим вітанням. Цей стильний аксесуар набирає все більшої популярності завдяки новим ідеям дизайнерів.

Мода постійно змінюється, але кольє на шию залишається невід'ємним елементом для урочистого виходу. Такий сюрприз можна піднести дівчині, яка любить вечірні наряди і світські заходи. Аксесуар зробить акцент на зоні декольте, тому точно не залишить володарку без зацікавлених поглядів. Майстри використовують два дорогоцінних метали для виготовлення елегантного предмета:

  • Срібло більше підходить молодим дівчатам. Кольє надає легкості і ніжності образу. У комбінації з камінням виріб виглядає витончено.
  • Золото краще підкреслює статусність жінки. Лаконічне кольє з жовтого металу з цікавими вставками додає шику.

При виборі матеріалу враховуйте вік, типаж і характер майбутньої власниці. Піднести кольє на 8 Березня можна коханій, мамі або сестрі.

Що подарувати на весілля

Кожна дівчина з дитинства представляє цей важливий захід і продумує все до дрібниць. Один з аксесуарів для неповторного образу може стати гарним подарунком від близької людини. Весільні сережки елегантно доповнюють наряд нареченої. Для такого заходу краще заздалегідь знати інші складові образу та побажання. Варто купувати модель, яка не буде виділятися з загальної концепції. Золоті сережки з діамантом і перлами – найпопулярніший варіант, щоб наречена виглядала чарівно. Можна вибрати дизайн в білому або жовтому кольорі. Діамант додає блиску і сяйва, а перли вдало відтіняють весь образ.

Прихильницям більш стриманих речей можна піднести елегантні золоті жіночі сережки без додаткових елементів. Класика буде гармонійна з шикарною білою сукнею, акуратною зачіскою і витонченою фатою.

Не менш необхідний елемент на весіллі – каблучки для одруження. Для чоловіка і дружини це важливий символ для майбутнього подружнього життя, тому підібрати такий виріб непросто. Краще поспілкуватися з нареченою, щоб в результаті вона залишилася в захваті. Майстри втілюють в життя найрізноманітніші ідеї обручок креативних дизайнерів. При підборі варто враховувати:

  1. Метал і пробу. У каталогах зустрічаються пропозиції з золота 583, 585 і 750 і срібла 875 та 925 проб. Якщо ви хочете здивувати наречену, розгляньте моделі з комбінацією двох металів.
  2. Розмір. Один з основних факторів при купівлі. Обов'язково з'ясуйте необхідний розмір, щоб не доставити дискомфорт.
  3. Вставка. Гармонійні моделі з золота або срібла і каменів будуть радувати око кожного дня подружнього життя. Віддати перевагу можна діаманту, рубіну або циркону.
  4. Дизайн. Розгляньте варіанти без вставки, з 1 або декількома каменями.
  5. Покриття. Необхідно приділити особливу увагу цьому пункту, щоб каблучка служила багато років. Майстри виконують алмазну грань, позолоту, родування і чорніння на виробах.

Враховуйте кожну дрібницю при виборі обручок. Ця прикраса має бути не тільки практично і за смаком дівчині, а й виконаною професіоналами. Придбати товари з гарантією якості просто в інтернет-магазині AURUM.

Що подарувати на заручини

Пропозиція дамі серця вимагає відповідального підходу. Крім ідеї, місця і супроводу, необхідно придбати ювелірний виріб. Перстень з діамантом в шикарній коробочці і зворушлива мова на одному коліні – вічна класика, але можна і втілити більш оригінальні ідеї. Якщо ви знаєте побажання дівчини, чому б не підготувати для такого відважного кроку сережки на заручини. Вони будуть нагадувати про прекрасний момент в житті закоханих і служити елегантним аксесуаром. Магазини пропонують моделі з високими і демократичними цінами. Не обов'язково купувати золоту прикрасу, срібні моделі будуть виглядати не менш привабливо. При виборі враховуйте сезон, щоб не прогадати з дизайном.  

Що подарувати на народження дитини

Поповнення в родині – один з найважливіших моментів в житті. Тому маму малюка варто обов'язково порадувати, і скромною біжутерією тут не обійтися. Пам'ятний подарунок завжди буде символізувати цю подію і нагадувати про прекрасний момент. Вишукані каблучки на народження дитини дозволять гідно привітати молоду маму. З такої нагоди можна вибрати варіант у вечірньому, елітному або авангардному стилі. Класика також буде вдалою ідеєю. Різноманітність дизайнів іноді бентежить, але головне – визначитися зі вставкою. Натуральні, дорогоцінні и напівкоштовні камені точно не залишать байдужими молоду маму. В каталозі AURUM пропонують позиції з різними вставками:

  • Агат з широкою палітрою відтінків відрізняється характерними візерунками, в які можна вдивлятися годинами.
  • Діамант з оригінальним огранюванням популярний завдяки своїй величності і благородності.
  • Смарагд привертає глибиною і природними вкрапленнями у малюнку каменю.
  • Кварц володіє королівською розкішшю і використовується в найрізніших формах.
  • Рубін вражає насиченим кольором і поєднанням шику з елегантністю.
  • Сапфір володіє винятковою красою і чарівністю завдяки неймовірним відтінкам.
  • Циркон здатний дивувати новими гранями і привертати благородністю.

Крім широкого асортименту каменів, доступні вишукані моделі без вставок. Підбирайте дизайн в залежності від характеру майбутньої власниці.

Сережки на народження дитини користуються не меншою популярністю. На честь такої події варто піднести дівчині найвишуканіший комплект. Актуальними будуть стримані витончені дизайни на кожен день і ексклюзивні пропозиції для особливих випадків. Прикраси виготовляють в різних тематиках:

  • метелик;
  • нескінченність;
  • зірочка;
  • корона;
  • кішечка;
  • ведмежа;
  • серце;
  • квіти;
  • яблуко.

При купівлі звертайте увагу не тільки на зовнішній вигляд і матеріали, але й тип застібки. Краще заздалегідь дізнатися побажання новоспеченої мами і віддати перевагу необхідному замку, щоб їй було комфортно.

Ювелірні вироби – це величезний асортимент подарунків для прекрасної половини населення в честь свята і без приводу. Вдалим презентом будуть служити не тільки каблучки і сережки, а й кулони, і жіночі ланцюжки. Головне, враховуйте індивідуальні особливості і темперамент близької людини. Філігранна робота і унікальне оформлення нікого не залишать байдужим і будуть довго радувати щасливу власницю. На випадок, якщо ви не знаєте побажань дівчини, можна піднести подарункові сертифікати. Такий варіант дозволить їй самостійно вибрати потрібний аксесуар, а вам спростить завдання.

Пам'ятайте, будь-який подарунок – це прояв турботи і почуттів, а не просто щось матеріальне. Коли ви вирішили піднести презент без приводу, це продемонструє, що ви цінуєте людину щохвилини. Крім того, це хороший спосіб підняти настрій або підтримати близького у важкій ситуації. За допомогою ювелірного сувеніру можна віддячити людині. На будь-який випадок в житті аксесуар буде доречний. Вибирайте товари з асортименту компанії AURUM, щоб порадувати близьку людину оригінальним дизайном, делікатною роботою і високою якістю.