Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Дорогоцінні символи кохання для романтичного настрою

День святого Валентина – свято кохання, ніжності та романтики, а значить зараз саме час обирати подарунок для дорогої Вам людини. До речі, чарівна ювелірна прикраса може стати ідеальним варіантом освідчення в коханні! Тому проявіть фантазію та обирайте бажані коштовності, щоб скористатись шансом розповісти другій половинці про свої почуття, адже День закоханих буває лише раз на рік.

   




Традиційно, кращою валентинкою вважаються ювелірні вироби з романтичним акцентом – янголами, крилами, серцями та іншими символами вічного кохання. Популярні прикраси з квітковим дизайном також стануть відмінним подарунком до Дня святого Валентина, адже вони втілюють досконалу красу і гармонію.

Звичайно, найважливіший ювелірний подарунок, який чекає кожна дівчина від свого обранця, –це каблучка для заручин або обручка. Тому якщо плануєте запропонувати коханій руку і серце, то цей день – ідеальне свято для такого сюрприза. Вишукана прикраса з діамантом підкреслить урочистість події та гарантує невимовний захват!

Чудовий варіант чарівного презенту для коханої, який користується неабиякою популярністю, – підвіс у вигляді символу свята закоханих. Адже золоті стріли Амура вражають в саме серце! Кулон «сердечко» втілює щирі емоції, зворушливі зізнання, ніжні почуття. Саме така прикраса здатна сказати «Я тебе кохаю» без зайвих слів.

Дарувати дорогоцінності один одному, як символ кохання, – особлива традиція. Тому срібна прикраса, кольє або золотий ланцюжок – гідний ювелірний подарунок, який буде завжди приємним і доречним. Обіцяємо, ваша друга половинка буде рада стати власницею діамантових сережок або розкішного браслета!

Маленька порада: сховайте каблучку, браслет, кольє в червоний футляр у формі серця. Ось тоді ваш дорогоцінний подарунок точно буде сповнений атмосферою романтики!

Ювелірна прикраса завжди вважається чудовим подарунком, завдяки якому ми висловлюємо особливу симпатію і любов, підкреслюємо серйозність наших стосунків. Головне, про що слід пам'ятати – подарунок має бути від чистого серця. Тільки тоді він принесе щиру радість!