Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Головні ювелірні тенденції 2019 року

Нові красиві прикраси – найпростіший спосіб урізноманітнити щоденний образ, а також відмінна можливість залишатися в курсі останніх трендів сезону. Незалежно від пріоритетного стилю, важливо мати гідний вибір стильних прикрас. Це стає особливо актуально в теплу пору року, коли модниці відчувають бажання демонструвати свої кращі ювелірні аксесуари на засмаглій шкірі.


Завдяки різноманітним стилям та натхненню дизайнерів, саме теплий сезон –вдалий час для пошуку нових літніх прикрас у вашу скриньку. Ми зібрали найгарячіші тенденції ювелірного мистецтва, на які варто звернути увагу у 2019 році.

1. Масивні браслети

Браслети, обручі та манжети – прикраси для акценту на руки зараз користуються неймовірною популярністю. Названий ключовим мікротрендом 2019 року, ярус з декількох простих браслетів на зап'ясті гарантовано забезпечить статус ікони стилю в цьому році. Ключова особливість полягає в тому, що багатошарова комбінація декількох виробів може поєднувати абсолютно індивідуальні прикраси. Наприклад, жорсткий браслет-манжет є досить незвичайною деталлю, яка самодостатньо виглядає сама по собі та відмінно міксується з тонким браслетом-ланцюжком. А ще згодом можна додати нові елементи, щоб кожен день створювати новий аксесуар для вражаючого зовнішнього вигляду.

2. Масивні ланцюги

Різні ланцюги різноманітних розмірів та плетінь були неймовірно популярні протягом сезону весна/літо 2018 року. Попри цей факт, в цьому сезоні кольє і ланцюжки не збираються здавати свої позиції та залишаються в списку топових ювелірних тенденцій. Масивні ланцюги завжди роблять досить сміливу заяву і миттєво перетворюють білу футболку або сорочку в ультрамодний сет. А ще дизайнери пропонують поєднувати великий і об'ємний ланцюг з легкою літньою сукнею, щоб показати гру контрастів і акцентувати увагу на тендітній шиї.

3. Квіткові мотиви

Минулого літа морська тема і черепашки були неймовірно популярні, тому ювелірні аксесуари прикрашали вуха, шиї, зап'ястя та щиколотки багатьох відомих особистостей. І хоча перлинні прикраси також пережили модне перезавантаження в цьому сезоні, дизайнерам цього було явно недостатньо. Свіжий тренд цього літа – аксесуари з квітковими мотивами. Природна краса полонить ніжністю, в тому числі вишуканістю дорогоцінного виконання. Наприклад, сережки у вигляді квітів актуально виглядають в концепції красивої тенденції, а витончений кулон відмінно прикрашає засмаглу шкіру.

4. Мінімалізм

Якщо стиль масивних і великих ланцюжків, про який ми казали вище, залишається за межами вашого прийнятого стилю, то є чудова новина – комбінації з тонких і мінімалістичних виробів також є ключовим трендом 2019 року. Нашарування декількох кольє і ланцюжків з підвісками прикрашають шиї відомих моделей в Instagram. Краса багатошарових ланцюжків полягає в тому, що вони надають нове бачення звичним джинсам і футболці, залишаючись при цьому невимушеними та повсякденними прикрасами. А ще це означає, що можна продемонструвати весь асортимент наявних у вас в скриньці коштовностей!

Основні ювелірні тенденції в 2019 році

Незалежно від того, є ваш особистий стиль більш класичним або ультрасучасним, в списку ключових тенденцій можна знайти відповідні прикраси для сезонного оновлення та літнього настрою. Новинки від світових дизайнерів надихають красунь і модниць усього світу на пошук улюблених і стильних аксесуарів.