Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Як виміряти розмір каблучки

Замовлення каблучки в інтернет-магазині може стати складним завданням лише в тому випадку, якщо Ви не впевнені чи не знаєте розмір своєї каблучки. В ювелірному магазині консультант може підібрати прикрасу точно за розміром за допомогою примірки численних моделей. Але іноді виникає необхідність купити прикрасу на подарунок або не вистачає часу відвідати магазин. На щастя, існує безліч методів дізнатися точний розмір каблучки самостійно.


   

Виміряйте палець за допомогою сантиметра та обчисліть результат, використовуючи таблицю розмірів або лінійку. Якщо у вашій скриньці знайдеться відповідна каблучка, то просто виміряйте її діаметр в самому широкому місці або порівняйте каблучку з круговою діаграмою розмірів.

Спосіб № 1

Оберніть сантиметрову стрічку навколо пальця біля суглоба, адже Ваш перстень повинен зручно проковзувати по ньому. Також можна використати для заміру нитку, мотузку, смужку звичайного паперу. Для точності не затягуйте стрічку занадто сильно навколо пальця – посадка повинна бути щільною і зручною одночасно. Позначте точку з'єднання і виміряйте отриманий відрізок лінійкою, розділіть результат на 3,14 та округліть число в більшу сторону.


Причина, за якою краще придбати перстень більшого розміру полягає в тому, що руки й пальці набрякають протягом дня. Якщо каблучка виявиться занадто маленькою і вузькою, то надівати та знімати її буде болісно й дискомфортно.

Пам'ятайте, що розмір пальців може змінюватися протягом дня в середньому на 0,5. Через це робити виміри не варто під час недуги, після тренувань, рано вранці або пізно ввечері, після перельоту, після вживання великої кількості рідини. Найсприятливіший час – це середина дня.

Спосіб № 2

Роздрукуйте нашу таблицю розмірів і скористайтеся спеціальною розмірною стрічкою для швидкого і точного результату.

Знайдіть свою каблучку, що відповідає розміру пальця, який маєте намір виміряти. Прикладіть відповідну каблучку з вашої скриньки до кіл на графіку. Для ідеальної посадки коло має відповідати внутрішній частині каблучки. Якщо Ви вагаєтеся між двома близькими значеннями, обирайте більший розмір.