Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Камені по знаку зодіакуа

З давніх часів люди простежили тісний взаємозв'язок між небесними тілами і земним світом. Тоді-то вперше почали складати персональні гороскопи, прагнучи з'ясувати, яку долю приготували людині зірки і планети. З тих пір пройшло багато часу, але питання не втратило актуальності. Ми як і раніше замовляємо консультації астрологів, уважно вивчаємо прогнози майбутнього, а також шукаємо камені-талісмани для залучення позитивної енергії в своє життя. Зупинимося докладніше на тому, як правильно підібрати амулет за знаком зодіаку.


Що дає правильно підібраний амулет

Талісман з природних мінералів, що підходить до вашої астрологічної групи, має низку позитивних властивостей:

  • підвищує енергетику, за рахунок чого зміцнюється імунітет, збільшується життєвий потенціал;
  • нейтралізує негативні риси характеру, посилюючи гідності особистості;
  • захищає від зла в будь-яких його проявах (хвороби, пристріт, псування і т.д.);
  • покращує інтуїцію;
  • сприятливо впливає на фізичне і психологічне самопочуття;
  • привертає в життя успіх, гроші, любов та інші блага.

Багатьох людей цікавить, як уникнути негативного впливу кристалів, що для цього потрібно робити? Розповідаємо:

  1. Тільки що куплений оберіг обов'язково потрібно очистити від чужої енергетики. Для цього помістіть його у воду з сіллю, залиште на деякий час.
  2. Завжди аналізуйте свої відчуття від того чи іншого самоцвіту. Хоча й існує поділ за зодіакальним колом, кожна людина індивідуальна. І нехай гороскоп радить вам купити сережки з бурштином, але якщо вам в них некомфортно – краще відмовитися від подібної витівки.
  3. Не купуйте ювелірку в ломбардах і комісійних магазинах, оскільки там часто зустрічаються крадені речі.

Дотримання перерахованих вище рекомендацій захистить від можливих поганих наслідків, тому не варто нехтувати ними.

Овен: 21 березня – 19 квітня

Представникам спекотної стихії Вогню, котрі перебувають під заступництвом Марса, підходять розкішні прикраси, наприклад, каблучки з діамантом. Огранований алмаз відрізняється твердістю, яка цілком відповідає силі духу активних, впевнених в собі і зухвалих Овнів. Він захистить їх від негативу, символізує перемоги. Єдине «але» – діамант принесе удачу тільки тим, хто направить свою потужну енергію в позитивне русло.

Також астрологи пропонують Овнам придивитися до натурального рубіну. Такий амулет уособлює пристрасть, підсилює лідерські якості, дозволить підкорити не одну вершину. У числі рекомендованих фахівцями знаходяться прикраси з сапфірами. Яскравий синій самоцвіт підкаже власнику вірне рішення проблеми, виведе зі скрутного становища.

В інтернет-магазині AURUM ви знайдете різнопланові товари з дорогоцінними та напівдорогоцінними вставками, що ідеально поєднуються з вашим зодіакальним сузір'ям.

Телець: 20 квітня – 20 травня

Практичні, земні, але шалено чуттєві і романтичні натури повинні вибирати ювелірні вироби з кристалами зеленого кольору. Так містичний смарагд подарує Тельцю радість життя, поліпшить відносини з коханою людиною, зміцнить пам'ять, вилікує від меланхолії. Самоцвіт символізує мудрість, очищає розум від поганих думок, дарує внутрішню гармонію.

Хризопраз, зустрічається в природі в яблучному або трав'янистому відтінках, позбавить Тельців від властивої їм ліні та інертності, зарядить сміливістю, замотивує до активних дій.

Бірюза – варіант для цілеспрямованих особистостей, які не здаються, вперто рухаються в бік успіху. Тельці, які обрали каблучки з камінням блакитного або зеленого відтінків, стануть більш рішучими, а ще привернуть в своє життя матеріальні блага.

Близнюки: 21 травня – 20 червня

Легким на підйом, суперечливим, комунікабельним та багатогранним представникам стихії Повітря зазвичай не подобаються масивні коштовності. Близнюки віддають перевагу скромним виробам з оригінальним дизайном. Астрологи радять їм придбати перстень, кулон або сережки з олександритом. Таємничий самоцвіт постійно змінює забарвлення, він розвине в Близнюках силу волі, але ж саме її їм часто не вистачає.

Агат – камінь довголіття, наповнить енергією людей, ослаблених в період хвороби, допоможе розкрити творчі здібності, стане охороняти від чужої заздрості та агресії. Цитрин – ще один талісман, який поліпшить концентрацію уваги, наділить господаря даром красномовства, паралельно утримає від здійснення ризикованих вчинків.

Рак: 21 червня – 22 липня

Вони чутливі, романтичні, стримані зовні, але всередині фонтанують емоціями, відрізняються мрійливістю. Не дарма ж їх планета-покровителька – сам Місяць. Ракам ідеально підходять каблучки з перлами. Дар морських глибин створить потужний захист від негативного впливу ззовні, додасть проникливості, приверне удачу. А старовинні повір'я свідчать, що такий оберіг захистить жінок від нероздільних почуттів.

Місячний камінь показаний Раку для розвитку інтуїції, нормалізації нестабільного емоційного фону. Також додає розважливості, підвищує шанси просунутися по службі. А загадкове котяче око тренує комунікативні навички, налагоджує взаємини з колегами та членами родини.

Лев: 23 липня – 22 серпня

Сильний, гордий, амбітний і щедрий член тригона Вогню не стане задовольнятися скромними виробами. Йому підходять ексклюзивні коштовності, як найкраще підкреслюють левову харизму і статус.

З позиції астрології ідеальними вважаються дорогоцінні вставки сонячного кольору. Тому не завадить звернути свій погляд на каблучки з бурштином – ефективним оберегом Львів від недоброзичливців. Оброблений шматочок застиглої смоли подарує гарний настрій, гарантує удачу в будь-яких починаннях.

Золотистий топаз позбавить Лева від прискіпливості і дратівливості, відновить душевну рівновагу. Правильний вибір зроблять і ті, хто зважаться купити сережки з діамантом. Алмаз символізує владу і силу, він допоможе царю зодіакального кола налагодити контакти з оточуючими, додасть здорової впевненості в собі.

Діва: 23 серпня – 22 вересня

Відрізняється колосальною працездатністю, неймовірною практичністю і безмежним педантизмом. Які ювелірні вставки бажано вибрати Діві в якості персональних талісманів:

    • Хризоліт. Знизить ступінь категоричності, приведе в норму відносини на роботі і вдома, підвищить віру в свої сили, додасть особистого шарму. Можна розглядати будь-які прикраси: сережки, каблучки, брошки, кулони з камінням зелено-жовтого кольору.
    • Авантюрин. Впливає на чуттєво-емоційну сферу, зробить Діву більш життєрадісною, активною і велелюбною.
    • Нефрит. По-перше, він має виражені цілющі здібності. По-друге, розвиває в нерішучих Дівах здоровий азарт, роблячи їх трішки безрозсудним (в розумних межах, звичайно).

Інтернет-магазин AURUM пропонує покупцям вишукані варіанти прикрас на будь-який смак і гаманець. На сайті ви знайдете розкішні кольє з каменями, персні, підвіси та інші види вишукувань ювелірної промисловості.

Ваги: 23 вересня – 22 жовтня

Підопічні Венери – справжні естети, які обожнюють стежити за собою. Вони зі смаком одягаються і підбирають коштовності, люблять самоцвіти з оригінальною палітрою кольорів. І нехай вечірній кольє з перлів виглядає чудово, але це не їх варіант. Головний талісман Терезів – опал, який усуває нерішучість, дарує віру в себе, успішно справляється з лінню.

Завдяки мощі лазуриту вони знайдуть внутрішню гармонію, перестануть кидатися з одного боку в бік. Крім того, кристал зробить власника більш привабливим для протилежної статі. На думку астрологів, повітряним Терезам не варто також нехтувати класикою. Їм цілком можна носити підвіски з діамантами, адже алмаз розвине твердість характеру, навчить приймати складні рішення самостійно.

Скорпіон: 23 жовтня – 21 листопада

Пристрасні і загадкові особистості, вони обожнюють красиві речі з незвичайною задумкою. Експерти називають кілька вдалих варіантів для Скорпіонів:

  • Сапфір. Приборкати шалену енергію представників сузір'я, зробить їх мудрими лідерами. Брошки з синім самоцвітом – цікаве доповнення до образу.
  • Топаз. Допоможе стати більш привабливим для оточуючих, камінь кольору неба успішно бореться з підвищеною категоричністю Скорпіонів, додає їм життєрадісності, вчить давати тілу і розуму бажаний релакс.
  • Корал. Його носіння показано в періоди депресії для приведення до ладу емоційного стану, підвищення любові до себе.

Вибір досить різноманітний, кожен Скорпіон зможе підібрати амулет не тільки по астрологічної сумісності, але і за особистими уподобаннями.

Стрілець: 22 листопада – 21 грудня

Відкритий, життєлюбний, неймовірний оптиміст, що заряджає всіх навколо своєю невгамовною енергією. Але часом страждає від імпульсивності і надмірної балакучості. Впоратися з перерахованими якостями Стрільцям допоможе бірюза, яка також навчить їх правильно оцінювати ситуацію, захистить від поганих людей.

Зовсім не підійдуть вогненним натурам протилежні за стихією перламутри, тому ніколи не даруєте їм сережки з перлами. А ось ювелірні шедеври з рубінами і блакитними топазами зроблять Стрільців переможцями в будь-яких ситуаціях, вбережуть від заздрості та інтриг, привернуть в життя великі фінансові суми.

Козеріг: 22 грудня – 19 січня

Жоден інший знак зодіаку не вміє добиватися цілей з тою ж колосальною завзятістю. Правда, часом Козероги страждають від свого характеру: підвищеної вимогливості, категоричності, надмірної серйозності. Перераховані нижче варіанти вставок допоможуть все виправити::

  • альмандин – зробить Козерогів більш емоційними, активними, навчить відкрито висловлювати почуття;
  • малахіт – поправить здоров'я, забезпечить матеріалізацію найбільш сокровенних бажань;
  • опал – покаже світло в кінці тунелю, ідеальний в складних життєвих ситуаціях.

Втомилися від стандартних прикрас? Зверніть увагу на шарми – стильні підвіски, які вішаються на браслети. Вони внесуть різноманітність у повсякденний образ.

Водолій: 20 січня – 18 лютого

Волелюбні і творчі представники повітряного сузір'я шаленіють від пригод, всерйоз цікавляться непізнаним. Але часом настільки сильно занурюються в фантазії, що перестають розуміти, де закінчується світ ілюзій. Якщо хочете спустити Водолія на Землю – презентуйте йому красиві сережки з аметистом. Фіолетовий кристал допоможе сконцентруватися на головному, зменшить надмірну цікавість.

Аквамарин – ще один вдалий варіант, він позбавить Водолія від стресу, впорядкує думки, зменшить наївність. За допомогою ж синього сапфіра можна добитися суспільного визнання, знайти своє призначення, удосконалювати інтуїтивні здібності.

Риби: 19 лютого – 20 березня

Їх захищає Нептун, який в астрології пов'язаний з містикою, ілюзорним сприйняттям. Не дивно, що серед Риб високий відсоток творчих особистостей. Каблучки з аметистом пробудять шосте відчуття, вбережуть від зовнішнього негативу, зарядять позитивною енергією, позбавивши від нападів поганого настрою.

У числі інших талісманів Риб:

  • Аквамарин – дарує душевний спокій, привертає любов і фінанси, допомагає впоратися з інертністю.
  • Опал – додає твердості духу, відводить десятою дорогою біди і хвороби, активізує природні таланти, дає творчу наснагу.

Варто також звернути увагу на підвіски з перлами, адже цей морський самоцвіт забезпечить Рибам довге і щасливе життя. Якщо амулет потьмянів – це сигнал пройти обстеження організму.

В каталозі AURUM запропонований великий асортимент ювелірних виробів. Вони розрізняються за дизайном, металом, вставками, ціною. Кожен клієнт зможе підібрати ідеальний варіант під свій стиль, не забуваючи про астрологічну сумісність мінералів. Цікаве рішення – кулони «Знаки зодіаку», які напевно припадуть до душі людям, які живуть відповідно до енергій Космосу. Вибирайте кращі презенти собі і близьким в інтернет-магазині AURUM – даруєте розкіш, доступну кожному!