Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Католицькі хрести

Обрано:
Хрестики
Католицькі
Видалити всі
Фільтри 2
Сортувати
NEW -47%
Хрестик зі срібла. Артикул 7504/30170: ціна, відгуки, фото – купити в інтернет-магазині AURUM

Хрестик зі срібла - 1546741

NEW -47%
Хрестик срібний. Артикул 7503/2109570: ціна, відгуки, фото – купити в інтернет-магазині AURUM

Хрестик срібний - 1544897

Відгуки

Дарья Чеботарьова (14.04.2024) 5

Декоративний срібний хрестик з фіанітами - 1579418

Заказала серьги, кулон, цепочку, и браслет. Качество консультации по телефону отличное. Доставка быстрая. Товар соответствует Описанию. Однозначно рекомендую. Буду заказывать ещё именно тут. Спасибо

Католицькі хрести — гарні прикраси з духовним змістом

Католицький хрест — ювелірний виріб, який є важливим і потужним символом віри. Він виконує роль оберега та сприяє розвитку особистості в матеріальному та духовному світі. У магазині AURUM представлені католицькі хрести, створені професійними дизайнерами та ювелірами. Серед товарів у каталозі можна вибрати модель, яка оберігатиме від неприємностей, а також стане доповненням колекції коштовностей.

Особливості виробу

Натільний хрест — символ приналежності до віри та поваги до релігії. Його надягають після проведення обряду хрещення та носять надалі протягом усього життя. Хрестик — це не просто декоративний елемент, а й захист від злих людей, негативу та хвороб. Виріб допомагає зміцнити дух, а також упоратися з різними важкими обставинами та проблемами у житті.

Хрест католиків має особливі відмінні риси. Він може бути виконаний без лику або із зображенням Ісуса Христа. При виборі католицького хреста слід звертати увагу на такі характеристики:

  1. Форма виробу. Латинський хрест — класична модель прикрас у католицизмі. Цей виріб із чотирма кінцями, де поперечна лінія ділиться вертикальною навпіл. На хресті можуть бути написи.
  2. Фігура Ісуса Христа. На католицькому хресті він показаний страждаючим. Це символізує високу ціну, яку Ісус заплатив за спасіння людей. Він зображений з похилою головою та прикритими віками. Долоні стиснуті в кулак, а ноги прибиті одним цвяхом.

Хрестик слід носити на ланцюжку чи ювелірному шнурку. Знімати виріб не рекомендується навіть під час сну, купання чи заняття спортом.

Метал прикраси

Одним із факторів, що впливають на ціну ювелірних виробів, можна назвати матеріал для їх виготовлення. Крім того, вартість залежить від проби, дизайну, наявності вставок та складності роботи.

Золото — дорогоцінний метал, який користується популярністю у всьому світі. Хрестики із нього стали визнаною класикою ювелірного мистецтва. Вироби характеризуються елегантним блиском, а також наголошують на статусі людини.

У ювелірній справі чисте золото не застосовується. Це спричинено високою пластичністю матеріалу. У сплав додають лігатуру, що підвищує міцність золота та впливає на його колір. Домішки роблять матеріал зручним для роботи майстрів. У каталозі можна вибрати греко-католицький хрест із золота таких кольорів:

  1. Білий. Колір обумовлений наявністю срібла, паладію та платини. Сплав цінується за універсальність, що дозволяє поєднувати його з різними образами. Біле золото підходить людям зі світлим відтінком шкіри. Холодний блиск дорогоцінного металу підкреслює аристократичну блідість.
  2. Червоний. Відтінок набувають при змішуванні золота з міддю. Сплав характеризується привабливим виглядом. Католицький хрест із червоного золота гармонійно виглядає на смаглявій шкірі. Він має гарний вигляд як поодинока прикраса або частина комплекту ювелірних виробів.
  3. Комбінований. Поєднання декількох кольорів дорогоцінного металу. При цьому відсоток кожного елемента у складі комбінованого золота зумовлює ціну та неповторність прикраси.

Срібло ― матеріал, який відрізняється сіро-білим кольором і блиском, що зачаровує. Завдяки старанній роботі дизайнерів та ювелірів хрестики з цього дорогоцінного металу виглядають надзвичайно красиво. Згодом срібні прикраси можуть трохи темніти, але багатьом це тільки додає солідності.

Проба хрестів

Важлива характеристика в оцінці ювелірного виробу. Вона вказує на вміст чистого дорогоцінного металу в сплаві та позначається тризначним числом. У каталозі AURUM можна купити католицькі хрестики, при виготовленні яких застосовується золото 375-ї та 585-ї проби. У них міститься 37,5% і 58,5% дорогоцінного металу відповідно. У срібних прикрасах — сплав 925 проби. Він містить 92,5% благородного металу.

Для кого призначено прикрасу

Хрестики виготовляються із застосуванням технології лиття або штампування. При виборі відповідної моделі слід враховувати стать та вік людини. Серед товарів у каталозі представлені варіанти:

  1. Чоловічі. Їх розмір у середньому становить 4 см, проте можна вибрати модель відповідно до власних побажань. Чоловічі католицькі хрести характеризуються масивністю, також лаконічними та чіткими лініями.
  2. Жіночі. Такі прикраси вирізняються ніжним дизайном та оригінальними візерунками. Жіночий хрест не повинен виглядати зухвало, тому його слід підбирати під параметри тіла. Для струнких дівчат підійде невелика модель, для пишних дам варто вибрати прикрасу відповідного розміру.
  3. Дитячі. Вони повинні бути зручними для дитини та не завдавати їй шкоди. Потрібно вибирати дитячі хрестики без гострих кутів та каміння. Вішати прикрасу найкраще на спеціальний шнурок.

Крім того, у каталозі можна вибрати універсальний католицький хрестик. Він буде доречний для чоловіка, жінки чи дитини.

Переваги покриття

Ювелірні прикраси вирізняються благородним кольором. Однак за допомогою покриття вдасться змінити їхній зовнішній вигляд, а також забезпечити тривалу безпеку.

Для срібних хрестиків може застосовуватись позолота. Вона здатна оберігати виріб від подряпин. Крім того, це покриття використовується в декоративних цілях. Воно дозволяє отримати золотий блиск прикраси за помірну ціну.

Католицькі хрести високої якості в AURUM

Ювелірна компанія має багаторічний досвід, повну довіру клієнтів і бездоганну репутацію. Це обумовлено широким асортиментом дизайнерських прикрас та професійним підходом при обслуговуванні. За допомогою фільтрів на сайті користувачі зможуть підібрати модель із потрібними характеристиками.

Ознайомившись із ювелірними виробами та їхніми фото в інтернеті, легко купити католицький хрестик на шию з бажаним дизайном за доступною ціною. Крім того, AURUM регулярно влаштовує акції та розпродажі, що дає можливість придбати прикрасу, що сподобалася, з вигідною знижкою. На всі коштовності, представлені в каталозі, поширюється гарантія. Доставка замовлення здійснюється у Київ, Львів, Полтаву та інші населені пункти України.

✅ Категорія товарів Католицькі хрести
✅ Кількість товарів у каталозі 44
✅ Середня ціна товарів 6 605 грн
✅ Ціна найдешевшого товару 717 грн
✅ Найдорожчий товар 34 275 грн

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд