Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Правила догляду за ювелірними виробами

Ювелірні вироби потрібно розглядати в першу чергу саме як прикраси. Необхідно дуже дбайливо й обережно їх використовувати та зберігати, щоб уникнути будь-яких механічних і хімічних пошкоджень. Ювелірні прикраси необхідно знімати під час занять спортом і фізичними вправами, відвідуванням басейну або сауни, виконання робіт з прибирання будинку і території.  




ВАЖЛИВО: гарантія на ювелірні прикраси діє тільки у випадку, якщо не було порушено правил догляду, чищення та зберігання золотих і срібних ювелірних виробів.

Зверніть увагу: золото і срібло - м'які метали, тому всі вироби можуть гнутися, ламатися, рватися, а також подряпатися. Чим менша вага прикраси, то дбайливішого догляду вона потребує.

Загальні правила з догляду за прикрасами

• Знімайте вироби під час виконання будь-яких домашніх і фізичних робіт. Бережіть вироби від механічних впливів, адже вони можуть деформуватися, на них можуть з'явитися відколи, а також є вірогідність, що може випасти каміння із закріпок.

• Знімайте вироби під час використання будь-яких косметичних, гігієнічних і побутових хімічних засобів, оскільки вони негативно впливають на дорогоцінні метали та каміння. Оберігайте вироби від впливу парфумерії, ацетону та різних кремів.

• Знімайте прикраси під час занять спортом, під час приймання ванни, душу, а також у сауні та басейні.

• Знімайте вироби під час сну.

• Уникайте контакту виробів із морською водою. Морська сіль вкрай негативно впливає на дорогоцінні метали та каміння. Для виробів із каучуку краще уникати будь-якого контакту з водою.

• Уникайте впливу підвищених температур на вироби. Прямі сонячні промені можуть пошкодити первісний вигляд прикраси.