Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Поради від AURUM щодо вибору обручок

Одним з головних символів весілля є обручки. Вони залишаються з Вами на все життя і нагадують про яскраві моменти найважливішої дати. Майбутні молодята досить часто вважають, що вибрати обручку не так складно і тому відкладають покупку на останній момент. А коли приходять до магазину, то можуть легко розгубитися від різноманіття асортименту.

Важливо пам’ятати, що обручки - це не просто чергова прикраса, а річ, яка буде з Вами протягом усього життя.


Після цього, Ви акуратно розрізаєте зав’язані нитки та вимірюєте їхні довжини за допомогою лінійки (в мм). Отриману величину ділите на число π (3,14) і отримуєте потрібний розмір (діаметр) обручки. Наприклад, довжина нитки, зав’язаної на суглобі, 63 мм (63/3.14=20,0 розмір), а довжина, зав’язаної внизу пальця, 61 мм (61/3.14=19,4 розмір) – тобто більший розмір на суглобі, а значить обручка повинна бути 20,0 розміру, бо інакше Ви не зможете її одягти. Тобто для вибору обручок Ви берете більший з двох заміряних діаметрів.

2. При одяганні обручки Ви не повинні відчувати жодного дискомфорту, адже ця прикраса повинна бути з Вами все життя. Наприклад, обручка має дуже товсті стінки і пальці не можуть комфортно прилягати один до одного. Поверхня обручок не повинна колоти, різати, чіпляти одяг, або ще створювати якісь незручності. Обручка також не повинна дуже важко одягатися (адже пальці можуть з часом набрякати) та бути дуже вільною (можна загубити). Тому обов’язково обручки треба приміряти.

3. Серед надзвичайно великого асортименту обручок є більш практичні для повсякденного носіння моделі. Найбільш практичними для довготривалого носіння будуть обручки з глянцевими поверхнями без декоративних обробок (алмазних граней, фактурування), адже такі моделі можна з часом полірувати та при необхідності збільшити (зменшити). Прикрасою таких обручок (наприклад, золотих) може бути поєднання золота різного кольору. Однак, якщо Ви обираєте обручку з фактурованою поверхнею, зі вставками дорогоцінного та синтетичного каміння, потрібно більш делікатно до неї ставитися (знімати чи захищати руки при проведенні будь-якої роботи, пов’язаної з тертям та агресивними середовищами).

4. При підборі обручок, звертайте увагу на дизайн та стиль власних прикрас, адже Ви будете поєднувати при носінні обручку з ними. Дуже часто при підборі обручок перевагу віддають класичним моделям, адже вони поєднувані практично з будь-якими прикрасами. Популярні моделі обручок - «європейка» (має випуклий профіль) та «американка» (має плаский прямокутний профіль). Як правило, молодята намагаються підібрати парні обручки. Але буває і таке, що комусь не підходить з комплекту. В такому випадку, буде абсолютно нормальним придбати обручку з іншої колекції і навіть зовсім іншої моделі.

5. Ціна на обручки може дорівнювати вартості гарної сукні або навіть автомобіля. Підбирайте правильный баланс вартості та зовнішнього вигляду. В цьому випадку не варто дуже заощаджувати, адже ця прикраса буде прикрашати Ваші ручки довгі роки і має приносити, як естетичне задоволення, так і бути зручною у повсякденному носінні. На вартість обручок впливає дизайн (серійне чи індивідуальне виконання), дорогоцінний метал (напрклад, обручки з платини можуть в декілька разів бути дорожчими від золотих, однак ця вартість збережеться з часом), наявність вставок дорогоцінного каміння (такі обручки завжди в тренді) - часто використовують діаманти, сапфіри, топази.

Але найважливіше при виборі обручок – це тільки Ваше кохання! В усьому іншому Вам допоможе AURUM