Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Хрестики для дітей

Обрано:
Хрестики
Для дітей
Видалити всі
Фільтри 2
Сортувати

Відгуки

Дарья Чеботарьова (14.04.2024) 5

Декоративний срібний хрестик з фіанітами - 1579418

Заказала серьги, кулон, цепочку, и браслет. Качество консультации по телефону отличное. Доставка быстрая. Товар соответствует Описанию. Однозначно рекомендую. Буду заказывать ещё именно тут. Спасибо

Хрестики на хрестини — коштовності з особливим змістом

Хрестик — не лише ювелірна прикраса, а й духовний символ віруючих людей. Його надягають на шию під час обряду хрещення та носять все життя якомога ближче до серця. У каталозі AURUM представлено різноманітний асортимент коштовностей, створених професійними ювелірами. Серед них можна вибрати хрестик на хрестини зі стильним дизайном, який виступатиме як оберіг від неприємностей.

Особливість виробу

Хрещення ― важливий момент у житті. Цього дня потрібно підготуватися внутрішньо та придбати відповідний виріб для обряду. Хрещення може бути здійснене над людиною в будь-якому віці, проте найчастіше обряд проводять для маленьких дітей.

Хрестик для дитини — виріб з особливим змістом. Він уособлює чистоту та непорочність. Найкраще придбати модель без гострих деталей із закругленими кінцями, щоб не завдати шкоди дитині.

У каталозі AURUM можна купити православні та католицькі хрестики. Представлені вироби без лику та моделі із зображенням Ісуса Христа. Доступні такі форми хрестиків:

  1. Восьмикінцевий. Він вважається найбільш канонічним із погляду православних засад. На восьмикінцевому хресті обов'язково зображується розп'яття.
  2. Краплевидний. Хрест, чотири кінці якого зображені у формі крапель. Вони символізують кров розп'ятого Христа.
  3. Латинський. Чотирикінцева модель, яка вважається класикою католицизму. Горизонтальна перекладина у виробі розташована ближче до вертикальної.
  4. Трилисник. У православ'ї його пов'язують із символом Трійці. Кінці хреста складаються з трьох напівкруглих листочків.
  5. Шестикутний. Православний хрест, який за церковними канонами вважається прообразом всесвіту. Шість його кінців символізують кількість днів творіння світу.

Після проведення обряду хрестик для хрестин необхідно носити на шнурку або ланцюжку. Знімати його не рекомендується навіть під час купання.

Метал та проба

Ці характеристики безпосередньо впливають на вартість ювелірного виробу. Вибір дорогоцінного металу варто робити з урахуванням особистих уподобань та фінансових можливостей. У каталозі представлені золоті та срібні хрестики для дітей та дорослих. Кожен матеріал відрізняється своїми перевагами.

Ювелірні вироби із золота ― класика, яка не виходить із моди. Коштовний метал виділяється привабливим блиском і підкреслює гарний смак. Його колір залежить від лігатури, що входить до металу. У магазині представлені моделі із золота таких відтінків:

  1. Білий. До складу входять паладій, срібло та платина. Для білого золота характерний холодний блиск і дзеркальна краса. Лаконічний вигляд дозволяє поєднувати дорогоцінний метал з різними прикрасами.
  2. Жовтий. Колір пояснюється наявністю у сплаві срібної та мідної лігатур. Це класичний та звичний відтінок дорогоцінного металу. Що більше сплаву містить срібло, то світлішим буде жовте золото.
  3. Червоний. Відтінок обумовлений наявністю мідної лігатури, що входить до складу металу. Це дозволяє виробу добре тримати форму та тривалий час зберігати первісний вигляд.
  4. Комбінований. Складається із двох і більше сплавів. Різні відтінки золота дозволяють ювеліру зробити хрестик для малюка оригінальним.

Срібло ― твердий та довговічний матеріал. Він простий у догляді та характеризується відсутністю алергічних реакцій. Срібні хрестики відрізняються приглушеним сяйвом і здатні довго зберігати первісну форму.

Проба означає кількісний вміст дорогоцінного металу в сплаві. Домішки сприяють покращенню його характеристик та збільшенню міцності. У хрестиках, представлених у каталозі, застосовується золото 375-ї та 585-ї та срібло 925-ї проб.

Переваги вставок

У магазині представлені коштовності на будь-який смак. Можна купити хрестик для новонародженого без вставок або модель з ювелірним камінням, яке надає виробу шику та елегантності.

Надзвичайно красиво виглядає хрестик, інкрустований фіанітом. Цей штучний камінь становить за блиском гідну конкуренцію діаманта, проте відрізняється доступною ціною. Кругле огранювання дозволяє фасетам фіаніту заломлювати сонячні промені, створюючи чарівні відблиски.

Хрестик на хрестини хлопчику або дівчинці виконується в дизайні з одним або кількома каменями. Додатково можуть застосовуватись деталі з емалі. Колір вставки в прикрасі можна вибрати на власний смак. Доступні білі, чорні та інші варіанти.

Покриття виробів

Золоті та срібні прикраси вирізняються благородним кольором. Однак за допомогою спеціальних технік вдасться змінити зовнішній вигляд дорогоцінного металу з урахуванням побажань ювеліра та клієнтів. В AURUM можна придбати хрестик на хрестини дівчинці або хлопчику з таким покриттям поверхні:

  1. Позолота. Застосовується в декоративних цілях та захищає виріб від впливу навколишнього середовища. Це бюджетна альтернатива прикрасам із золота.
  2. Родіювання. Воно надає поверхні хрестика сіро-сріблястий відтінок. Родіювання сприяє посиленню блиску металу та захищає його від потемніння.
  3. Чорніння. Забезпечує металу вінтажний та старовинний вигляд, а також сприяє аристократичному блиску прикраси.
  4. Емаль. Підкреслює блиск дорогоцінного металу та каміння. Емаль дозволяє прикрасі зберегти колір, а також створює ефектні відблиски та гру світла.

Хрест для хрещення виготовляється шляхом лиття або штампування. Для деяких моделей використовується технологія «алмазна грань». З її допомогою з поверхні прикрас знімається тонкий верхній шар. Це сприяє гранчастій фактурі та інтенсивному блиску металу.

Дорогоцінні прикраси в AURUM

Бездоганна репутація, широкий асортимент товарів та довіра клієнтів забезпечують компанії лідерство на ринку ювелірних виробів. Кожна людина, яка звернулася до AURUM, отримує увагу співробітників, допомогу у виборі відповідної моделі та вичерпну консультацію з усіх питань.

Ознайомившись з ювелірними товарами та їх фото в інтернеті або відвідавши фірмовий магазин, можна купити хрестик для хрещення, який виступатиме символом віри та захистом від життєвих негараздів. На всі прикраси в каталозі поширюється гарантія. Доставка замовлення можлива у зручний для клієнта населений пункт України.

✅ Категорія товарів Хрестики для дітей
✅ Кількість товарів у каталозі 297
✅ Середня ціна товарів 7 643 грн
✅ Ціна найдешевшого товару 396 грн
✅ Найдорожчий товар 59 850 грн

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд