Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

ТОП найпопулярніших сережок з діамантами

Стильні сережки з діамантами — символ розкішної елегантності. Їхня володарка демонструє образ шляхетної леді, незалежно від віку та обставин.

Чому сережки з діамантами такі популярні

Діамант — це мінерал алмаз після огранювання. Завдяки нанесеним граням камінь заломлює промені світла та розбиває їх на спектр, створюючи яскраве сяйво всіма барвами веселки. Діаманти універсальні та чудово вписуються в ювелірні ансамблі різних форм та кольорів, поєднуються з іншим дорогоцінним камінням.

 

Як вибрати сережки з діамантами.

Не варто турбуватися, які сережки з діамантами у моді — вишукані прикраси не підвладні трендам. При виборі зважайте на особливості овалу свого обличчя. З тонкими рисами та гострим підборіддям витончений вигляд має розсип дрібного каміння. Овальній формі підійдуть прикраси з гострими кутами та асиметричним декором. Великі риси обличчя вигідно підкреслює масивне каміння та екстравагантні дизайни.

Моделі сережок з діамантами

Жоден камінь не має такого різноманіття кольорів, як діамант. Стильні сережки з діамантами зазвичай виконані в платині або золоті.

Найкрасивіші сережки-пусети з діамантами

Ця модель сережок уособлює жіночність найвищою мірою. Виразний декор, як магніт, привертає увагу оточуючих до прикраси.

Діамантові пусети з білого золота.

Діамант у білому золоті пусетів лаконічний і розкішний водночас. Не дарма ці аксесуари люблять зірки Голлівуду.

Сережки-цвяшки з червоного золота.

Прикраса асоціюється із важливістю традицій. Популярність має декор геометричної форми. Сережки-цвяшки внесуть в образ нескінченну ніжність. Застібка надягається на штифт з тильного боку мочки вуха і регулюється за її товщиною. Такі сережки із діамантами можна купувати без примірки.

Класичні сережки з діамантами

Як правильно вибрати сережки з діамантами — питання, яке турбує багатьох покупниць. Зверніть увагу на класику. Це простий, але елегантний варіант. Продуманість кожної лінії викликає захоплення. Класичний дизайн ідеальний для носіння щодня.

Діамантові сережки з підвісами

Якщо вам цікаво, які сережки з діамантами у моді серед богеми, зверніть увагу на прикрасу з підвісами. Діаманти на довгій основі ефектно переливаються під час руху. Їхня володарка здатна загіпнотизувати співрозмовника простим нахилом голови.

Сережки з підвісами асоціюються з розкішшю та романтикою. Найкрасивіші сережки з діамантамина підвісці із золота стануть родзинкою вечірнього вбрання і додадуть образу завершеності.

Висновок

Сережки з діамантом витончені та універсальні.Які сережки з діамантами у моді, а які стали класикою — другорядне у питанні діамантів. Шляхетна прикраса актуальна для образу в різних умовах — на святі, роботі, вечірці або романтичному побаченні. При цьому варто враховувати, що діамант дуже вимогливий. Деякі комбінації одягу та дорогоцінного каменю вважаються моветоном. Не рекомендуємо носити діамантові сережки з:

  • дешевими тканинами;
  • спортивним одягом;
  • різнокольоровими принтами.

Такі поєднання не будуть доречними ні в повсякденному житті, ні на урочистому заході. Якщо ви сумніваєтеся, як правильно вибрати сережки з діамантом, аби вони гармонійно поєднувалися з образом, використовуйте класичний гардероб. Неповторність та виразність образу гарантована!