Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
shop@aurum.in.ua Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Тренди ювелірних виробів у 2021-му році

Ни один образ нельзя назвать идеальным без стильных украшений. Из года в год мода на ювелирные изделия меняется, хотя и не так стремительно, как на одежду. В этом сезоне также появились герои, претендующие на звание главных. Они удачно дополнят праздничный и повседневный образы. Посмотрим, какие оригинальные идеи предлагают дизайнеры в 2021 году.


Тенденції в світі ювелірних виробів

Тренди прикрас радують різноманітністю матеріалів, поєднань і форм. Основна лінія – багато золота! Переважають великі вироби, немов виготовлені зі злитків. Якщо ж прикраси витончені, то їх неодмінно має бути багато. Рожеве золото підійде жінкам кольоротипу «осінь», жовте – до «весни» і «зими», а біле – до «літа». Вибирайте свій відтінок і можете блищати не соромлячись.

Законодавці моди виділили ще кілька ключових ідей:

  • екостиль;
  • асиметрія;
  • масивність;
  • анімалістична спрямованість;
  • зірки;
  • дитячий стиль.

Деякі віяння знайомі старшому поколінню, оскільки повернулися з минулого. Інші абсолютно нові. Їх можна чергувати, створюючи красу і гарний настрій, а також прикрашаючи себе у відповідності до події.

Вироби з перлами

Ніжні перламутрові намистини не втрачають актуальності. Вони завжди в моді, але їх подача змінилася. Сучасна тенденція – барочні перли – підкорила серця неординарних особистостей. Кожен натуральний камінчик неправильної форми унікальний. Ювелірні прикраси з такими перлами повинні відповідати образу: тоді вони будуть виглядати доречно і свіжо.

Штучний матеріал також актуальний. Ніжні перлини з'явилися не тільки в традиційних прикрасах, але й в сітках для волосся. Також їх елегантно вплітають в об'ємні ланцюжки. Така гра контрастів виглядає незвично, об'єднуючи класичну жіночність і брутальний гранж. Актуальні кольє, браслети та сережки з перлами. Любителі класики зможуть знайти підходящі варіанти для щоденного використання і особливого заходу.

Сережки

В цьому сезоні немає місця нейтралітету: все або нічого! Хочете носити сережки – вибирайте найбільш помітні варіанти. Вони можуть бути надто яскравими, фактурними, великими. А тим, хто точно не хоче залишитися в тіні, fashion-фахівці пропонують надіти довгі, хвилясті, райдужні моносережки – вироби, які носять в одиничному екземплярі. Вони точно будуть приковувати погляди сторонніх, але ж саме до цього прагнуть сміливі та неординарні дівчата. Можна навіть заздалегідь придумати оригінальну відповідь, де ви втратили другий примірник.

Великі сережки-кульки приваблюють яскравим блиском. Гладка сферична поверхня має сильну відображаючу здатність. Разом з тим сережки не виглядають химерно, цілком згодяться для офісу. А скульптурні і рельєфні сережки – чудовий святковий варіант, який грає в променях вечірніх вогнів. Шика додадуть камені і оригінальна застібка.

Поєднання золота і срібла

Ще кілька років тому це вважалося моветоном. Тепер же панують інші правила. Новий тренд – поєднувати непоєднуване. Такі експерименти зовсім не говорять про поганий смак, а, навпаки, свідчать про те, щоб ви тримаєте руку на пульсі. Основний принцип – вибирати прикраси з різних металів, але виконані в схожому стилі. Краще, якщо він буде мінімалістичним. Наприклад, вдягніть два тоненькі ланцюжки або дві лаконічні каблучки на пальці однієї руки. Схожі тони повинні простежуватися і в одязі.

Більш вишуканий і сміливий варіант – мікс дорогого золотого виробу з більш скромним срібним. Новий ювелірний етикет цілком дозволяє такий експеримент. Вся увага буде прикута до великого каменю або масивності благородного жовтого металу, а менш помітний предмет лише виставить його у вигідному світлі.

Нерідко золото і срібло є сусідами в одній прикрасі. Універсальний варіант для тих, хто не може зрозуміти, чого більше хоче. Обручка або каблучка на заручини з двох металів – вдалий вибір, оскільки його легко поєднувати з іншими прикрасами.

Ланцюжки

У моді не просто великі, а по-справжньому масивні. Найсміливіші можуть носити кілька ланцюжків, рясно нашарованих один на одного. Також актуальні підвіски і намистини. Успіх такого рішення – у візуальному контрасті. Витонченість жіночої шиї вдало підкреслять великовагові ланцюжки. Цікаво це виглядає в спортивному, похідному і міському стилях. Прикрасу можна надіти поверх світшоту, гольфу або носити в тандемі з майкою і джинсовим жакетом.

Ланцюжки різної довжини, фактури і ширини, зібрані в один комплект, розбавлять строгість білої блузи або ділового піджаку, додадуть богемного шику і розкутості. Популярні вироби з дорогоцінного або напівдорогоцінного металів, але для неформального образу підійде і біжутерія. Для урочистого заходу вибирайте ланцюг складного плетіння.

Прикраси на ногу

Акцент на масивність не зачепила, мабуть, тільки цей аксесуар. Залишаються доречними тонкі ланцюжки, а також мініатюрні доповнення до них. Стильні браслети на ногу підкреслюють витонченість жіночих щиколоток. Золоті елегантно виглядають з коктельною сукнею і туфлями-човниками на високих підборах. Срібні, з підвісками у формі ключів, зірочок, тварин, підкреслять пляжний лук. Вони поєднуються з шортами, укороченими брюками, сарафанами.

Анклети з шармами виглядають неабияк. Намистини, що погойдуються при ходьбі, дзвіночки або сердечка створюють чудовий настрій і надають образу грайливості. Хороший вибір для побачення і вечірки. Срібні ланцюжки на ноги гармоніюють з літніми сандалями і підходять юним дівчатам.

Браслети на руку

Стильний елемент, що красується на зап'ясті, часто носять в парі з кольє або сережками. Браслет може бути зроблений з будь-якого матеріалу:

  • текстилю;
  • металу;
  • шкіри;
  • дерева;
  • пластика.

Правило масивності тут особливо актуально. Застосовуються різні техніки плетіння, багаторядність, додавання підвісок. Придивіться до розімкнених виробів – каффів.

У зв'язку з популярністю природної тематики на браслетах красуються фігурки кішок, пантер, слонів, дельфінів, а також квіти, листочки. Червона шовкова нитка і особливий символ послужать оберегом або нагадуванням про кохану людину. Завдяки золотим і цирконієвим вставкам виріб не здається надмірно простим і банальним, а наділяє деякою загадковістю.

Прикраси у вигляді куль

Що стосується форм, то безсумнівним лідером можна назвати сферу. У 2021-му користуються попитом шарми, круглі брошки. Асиметричні сережки-кульки розташовуються по обидва боки мочок. Елементи відрізняються за розміром, що само по собі оригінально. Вам сподобаються сережки-кільця і ​​обручі. Моделі можуть бути доповнені камінням, бісером, емаллю.

Округлі форми простежуються і в інших прикрасах. Наприклад, виготовляючи каблучки з перлами, виробники роблять акцент саме на вставці. На тлі простих обідка і оправи мінерал виглядає найбільш ефектно. Нашийні металеві прикраси, браслети з незамкнутим контуром і блискучими кулями на кінцях красиві і помітні.

Підвіски і кулони

Попит на ці декоративні елементи як і раніше великий. Модниці можуть брати на озброєння тренд і сміливо використовувати його як в вечірньому, так і в повсякденному образі. Наприклад, підвіски з перлами красиво виглядають на тонкому срібному ланцюжку, а металевий шарм можна повісити на шкіряний чокер. Різноманітні кулони вигідні тим, що їх легко комбінувати з різними нашийні прикрасами, кожен раз придумуючи новий дует. Підвіски можуть бути як поодинокими, так і множинними. Допускається різноманітність форм і розмірів в одному ансамблі.

Золоте кольє з перлів, з агатом або цирконом виглядає дуже жіночно. Такі вироби напевно оцінять витончені натури і прихильники класики. А тим, хто не хоче виглядати занадто урочисто і серйозно, сподобаються такі кумедні і неформальні теми, як кольє з ромашок, полуничок, сердечок або сонечок. Бісер перекочував з минулого літа і знову займе міцні позиції з настанням тепла.

Ювелірні вироби в стилі тварин

І знову дизайнери повертаються до анімалістичних мотивів. Вони присутні в вишивці і принтах на одязі, а також в аксесуарах. Триває бум на комах. Хочете йти в ногу з часом – придивіться до брошок-павуків, скорпіонів, метеликів і бабок. Ця ж тема простежується і в кулонах, сережках, каблучках. На цей раз каталоги ювелірних магазинів поповнять також фігурки найкрасивіших екзотичних птахів. Виробники не обійшли стороною і диких тварин: вовків, мавп, кажанів. Печатки у вигляді сови, браслети-змійки, підвіски-слони красуються на тілі модниць.

Тут не йдеться про мінімалізм: чим більше вставок, чим яскравіші кольори і цікавіші форми, тим краще. Такі аксесуари завершать теплі луки з об'ємними палантинами і в'язаними светрами і легкі літні образи. Морські мотиви створять розслаблену атмосферу і чудово підійдуть для сезону відпусток. Багатошарові нитки з черепашками на шиї, підвіски у вигляді морських зірок – незамінні атрибути літньої теми.

Трендові прикраси у 2021 році

За минулий рік люди втомилися від сірих буднів, тому прагнення до світла і кольору можна пояснити. Якщо ви будете слідувати модним тенденціям, яскраві враження гарантовані. У вас не вийде залишитися непоміченим! На зміну мінімалізму прийшли:

  • зухвалі експерименти;
  • спроби поєднувати різні метали і форми;
  • великі камені;
  • слогани, літери, цитати, логотипи на аксесуарах;
  • шпильки-обереги;
  • прагнення до природних мотивів.

Бажаючи урізноманітнити своє життя і внести в нього більше фарб, не бійтеся переборщити з прикрасами. У 2021-му дозволено набагато більше, ніж можна собі уявити! В інтернет-магазині AURUM ви знайдете велику різноманітність ювелірних виробів на будь-який смак. Багатий асортимент і широкий діапазон цін дозволять прихильникам класичних рішень і любителям експериментів обрати відповідні прикраси.