Ваше місто
Ваше місто
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Ювелірні тренди сезону весна/літо 2019

Модні ювелірні аксесуари 2019 року демонструють багатогранність жіночого характеру, пропонуючи сміливі експерименти з повсякденними і базовими прикрасами. Сьогодні ознакою несмаку можна вважати відсутність улюбленої пари сережок або браслета більшою мірою, ніж надмірна кількість коштовностей в образі.

   

   



Ми зібрали головні тенденції спекотного сезону, щоб кожна модниця поповнила свою колекцію прикрас актуальними новинками. Великі декоративні вставки, велика кількість блискучих каменів і дзеркального блиску металу, геометричні форми, асиметрія і багатошаровість – все це ювеліри взяли на озброєння для модних показів відомих кутюр'є.    

Ажурне золото

Ювеліри намагаються в золотих прикрасах показати красу ніжного мережива і повітряні візерунки. Іноді подібні експерименти стають настільки вдалими, що заслуговують чудового комплекту. Доповнені дорогоцінними каменями, кристалами Swarowski та декоративними деталями невагомі моделі надають кожному образу романтичний шарм. Тому мереживні сережки та каблучки заслужено займають перше місце серед актуальних тенденцій у світі ювелірної моди.

Стильна геометрія

Багатьом модницям вже встиг полюбитися тренд на багатошаровість, в якому головна роль відводиться мінімалістичним або масивним геометричним фігурам. Наприклад, великі сережки-кільця органічно вписуються в ритм галасливого мегаполіса, при цьому виглядають доречно в повсякденному і неформальному образі. Екстремальне нашарування декількох прикрас виявилося в центрі уваги та відмінно підходить для самовираження. Всілякі квадрати, прямокутники, кола і зигзаги доповнюють великі дорогоцінні камені, тому геометричні колекції точно знайдуть продовження в наступному сезоні.

Ніжні перли

Ми любимо прикраси з перлів в будь-якій інтерпретації та формі. Перламутровий блиск в дорогоцінному металі завжди додає витонченої елегантності й свіжості зовнішності. Поряд з великим бароковими перлами дизайнери ювелірних прикрас внесли тонкі акценти з милих намистин. Різноманітне поєднання перлів з золотом і сріблом ніколи не вийде з моди.

Скористайтеся нагодою не відповідати звичному стилю відносно ювелірних аксесуарів і спробуйте приміряти оригінальні для себе моделі, які сподобаються з першого погляду. У цьому сезоні весна/літо 2019 року дизайнери погоджуються на думці, що найбільша тенденція – сміливий вибір улюблених прикрас!



Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд