Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Збільшена вигода

Полювання за знижками, азарт пошуку найвигіднішої пропозиції – ця гра для вас?
Віддайте перевагу надійності – зробіть ставку на AURUM.

Ми вже вирахували беззаперечну вигоду, а потім збільшили і її.

З 16 травня по 3 липня купіть нарешті той браслет, про який так давно мріяли, або здивуйте коханих особливими подарунками.


В межах акції "Збільшена вигода" ми пропонуємо знижки до 60% і більше:

  1. До 17% + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння, за умови покупки 1 прикраси у чеку.
  2. Знижка за прайсом до 60% + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння – якщо 1 прикраса у чеку. Надається додаткова знижка 5% до прайсу на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння та додаткових 5% до вже діючих 17% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння, за умови купівлі від 2-х одиниць вищезазначених виробів у чеку. Дисконт клієнта діє. Знижка не діє на уцінені вироби, що відмічені кольоровими стікерами та золоті обручки. Додаткова знижка +5% на замовлення в ІМ надається лише у випадках 100% передоплати чи самовивозу замовлення з магазину.
  3. 30% + знижка за дисконтом клієнта на срібні прикраси. Знижка не розповсюджується на уцінені вироби, що відмічені кольоровими бірками.
  4. 20% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги та дитячі подарунки окрім виробів з фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками.

Встановлюється фіксована ціна за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії "уцінка", що позначені:

  • жовтими стікерами – ціна 2300 грн/г;
  • сірими стікерами (окрім обручок) – ціна 2500 грн/г;
  • обручки, що позначені сірими стікерами – 2150 грн/г.
Дисконт клієнта з фіксованими цінами не діє.
На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені червоним стікером, надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці. Зберігається також акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками..
Ціна на бірках остаточна, дисконт клієнта не діє.
Знижка до Дня народження відповідно до умов Дисконтної програми та знижка Захисника на період акції дійсні.

Хочете доповнити образ новими ювелірними аксесуарами? Або подарувати радість коштовного сюрпризу рідним? Не відкладайте на завтра, наповнюйте моменти найкращими емоціями вже зараз.



Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд