Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Сяйво оновлення



Весна — слушний час для яскравих змін. Завітайте до нашого магазину у Рівному та оновлюйте свій ювелірний гардероб, щоб сяяти ще більше під теплим весняним сонечком.

Ми теж оновились. Вас зустріне свіжий інтер’єр в легких елегантних кольорах, серед яких так приємно релаксувати, обираючи, чим побалувати себе та дорогих серцю людей. А ще на честь відкриття ми готові порадувати вас знижками, які дозволять не стримувати себе у здійсненні найпотаємніших мрій.


За умовами акції «Відкриття оновленого магазину: знижки до 75%»* у магазині AURUM у місті Рівне (ТРЦ Злата Плаза) у період з 10 по 21 квітня 2024 року** діятимуть такі привабливі цінові пропозиції:

  1. Золоті мрії.
      • ● Знижка до 55% по прайсу + 10% додаткова знижка + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння.
        ● Знижка по прайсу до 62% + 5% додаткова знижка + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння (окрім уцінених виробів, що позначені кольоровими стікерами, та акційних категорій).
  2. Елегантність срібла.
      • ● Знижка 47% по прайсу + 10% додаткова знижка + знижка за дисконтом клієнта на срібні прикраси (окрім уцінених виробів, що позначені кольоровими стікерами).
  3. Щасливі подарунки.
      • ● Знижка 20% + 5% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги, дитячі подарунки.

Знижка до Дня народження відповідно до умов Програми лояльності та знижка Захисника на період акції діють. Бонуси нараховуються та отоварюються.

Приходьте, щоб відчути справжній комфорт покупки та знайти щось особливе серед неперевершених виробів кращих українських майстрів ювелірного мистецтва!

Мрії збуваються разом з AURUM

*Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину

**Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни проведення акції, враховуючи особливості періоду воєнних дій в Україні


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд