Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Що подарувати чоловікові на срібну річницю весілля

25-річчя весілля прийнято називати срібним весіллям. Чверть століття, проведені у шлюбі, — чудовий результат, який подружжя любить відзначати. Гості зазвичай приходять на організований захід із подарунками. Також прийнято робити подарунок своєму партнерові на знак подяки за роки, проведені разом, і на згадку про цю важливу подію.

Назва «срібне весілля має на увазі, що подарунок повинен бути зі срібла або містити срібні деталі. Якщо з вибором презенту для дружини проблем не виникає (зазвичай вибирається якась ювелірна прикраса зі срібла), то дружинам доводиться задуматися, що купити чоловікові на 25-річчя весілля.

Запонки

На срібне весілля подаруйте чоловікові срібні запонки. Виберіть тему, яка відповідає його інтересам та захопленням. Любителя спортзалу порадують срібні запонки у вигляді гантелей, а любителя авіації – ndash; прикраси у вигляді літаків. Ви також можете вибрати вічну класику, наприклад, запонки у формі кіл або квадратів. Якщо ви хочете наголосити на безмежній любові до свого чоловіка, купіть йому запонки у вигляді символу нескінченності.


Шкіряний гаманець

Елегантний шкіряний гаманець — також чудовий подарунок чоловікові до срібного весілля. Шкіряний гаманець може бути різних розмірів. Неторні з них досить великі, в них містяться всі можливі карти, купюри та монети, інші набагато менше і нагадують картхолдер. У гаманець, всередині якого є місце для фото, можна помістити свою весільну фотографію — це підкреслить особистий характер подарунка. Чорна глянсова шкіра вважається найуніверсальнішою, але є багато альтернативних кольорів: коричневий, бордовий, темно-синій або зелений. Цікавий варіант — сучасний гаманець із захистом від сканування кредитних карток.

Щоб витримати завдання за присутністю в подарунку срібних деталей, можна звернутися до ювелірної майстерні та встановити на гаманець срібну кнопку-застібку, ланцюжок чи підвіску, а ще краще — шильдик або бирку з гравіюванням.

Шовкова краватка

З нагоди 25-річчя весілля ви також можете вибрати класику: краватку. Оскільки це не рядовий подарунок, вибирати потрібно, орієнтуючись насамперед на якість — краватка має бути зроблена з чистого шовку. Досить універсальним рішенням є краватка з блакитними мотивами. цей колір дуже часто з'являється в офіційній чоловічій моді. До такого подарунка легко підібрати обов'язковий срібний елемент — це може бути шпилька або затискач для краватки.

Елегантний шкіряний ремінь

Подарунки з відділу шкіргалантереї завжди поза часом та зі смаком. Щоб відповідати нагоді, вибирати краще ремені відомих брендів, але важливо не помилитись з розміром. Завдяки срібним биркам або шильдикам, виконаним на замовлення в ювелірній майстерні та встановленим на лицьовій стороні ременя, подарунок буде відповідати моменту.

Фляжка та хороший алкоголь

Фляжка та пристойний алкоголь — чудова пропозиція як подарунок для чоловіка, який є любителем добрих напоїв. Вибирайте витриманий віскі, бренді чи будь-який інший алкоголь, який любить ваш чоловік. Він точно буде радий такому подарунку. Сама фляжка може бути виготовлена ​​з нержавіючої сталі, а як елемент, що нагадує про 25-1 річницю весілля, додати набір срібних стопок. Якщо бюджет допускає покупку срібної фляжки, подарунок вийде взагалі ексклюзивним і незабутнім.

Ювелірні прикраси

Звичайно, не варто забувати і про існування ринку чоловічої біжутерії. До срібного весілля чоловіку можна подарувати красиві ювелірні прикраси, виконані з цього дорогоцінного металу:


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд