Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Смарагд камінь

Смарагд – камінь, побачивши який одного разу – закохуєшся у його глибину назавжди. Дивовижний зелений кристал вінчав корони багатьох правителів, його передавали як родовий скарб аристократичні сім'ї в Європі. Крім чарівної краси йому приписують безліч магічних та лікувальних властивостей. Сила каменю готова підтримати вірного йому власника, який не розлучатиметься з ним протягом більшої частини дня.

Магічні властивості

Камінь смарагд в езотериці відомий магічними здібностями.Його найважливіша особливість – уміння одночасно поглинати негативну енергетику та наділяти власника корисною силою. Найбільш сильну енергію має зелений смарагд. Магічні властивості каміння блакитного чи зеленого відтінків – здатність наділяти господаря розважливістю, спокоєм та здоровим сном.

У стародавні часи вважали, що зелені кабошони в перснях і кулонах втихомирюють важку вдачу запальних людей, дають розважливість і можливість приймати рішення «на холодну голову». А в тих, хто недостатньо впевнений у собі, кристал вселяє віру в успіх, допомагає сконцентруватися на важливому та не боятися поразки.


Зелений смарагд – камінь вірності. Він допомагає стримувати невірні помисли та зберігати вірність тому, хто не поруч. Існує думка, що на руці людини, що зрадила, камінь може поміняти колір, потьмяніти або придбати коричневий підтон.

Смарагд, магічні якості якого поширюються на ділову сферу життя, радять носити підприємцям. Він захистить їх від ризиків та необдуманих рішень та захистить від заздрісників.

Лікувальні властивості смарагду

У давнину знахарі рекомендували вішати прикраси з каменем на ліжечко новонароджених. Там він міг запобігати поганим снам і кошмарам, заспокоювати малюка та оберігати його від пристріту.

Також носити зелений кристал варто людям зі слабкою нервовою системою. Він допомагає відновитися після сильного стресу, налаштуватися на позитивний лад.

Соковитий зелений колір каменю рекомендують розглядати людям із проблемами зору. Також він допомагає очам відпочити після роботи за комп'ютером чи тривалого читання.

Ще одна проблема, з якою смарагд може допомогти своєму господарю – серцево-судинні захворювання та підвищений артеріальний тиск. Для цього достатньо постійно носити камінь у каблучці, сережках чи кулоні. Якщо вам трапиться необроблений, природний варіант без огранювання – носити його можна в гаманці або спеціальному оксамитовому мішечку. Так він також зможе проявити свої властивості.


Смарагд: знак зодіаку та ім'я

За знаком зодіаку камінь смарагд підходить Овнам, Левам і Терезам. Запальний холерик Овен отримує від свого амулету поміркованість у думках та діях, здатність уважно підходити до прийняття важливих рішень.

Для Львів камінь стає своєрідним помічником, який підказує, хто щирий і чесний з ними, а хто за допомогою лестощів намагається завоювати їхню довіру та використати у своїх цілях.

Терези за допомогою смарагду набувають захисту від енергетичних вампірів і відновлюють енергетичний баланс.

Попри всю красу та силу кристала, його варто уникати Скорпіонам та Козерогам.

Варто врахувати, що камінь смарагд, кому підходить за характером, того оберігає і наділяє потужною інтуїцією.

До чого сняться смарагди

Прекрасний зелений камінь у сонниках – символ позитивних змін та нових знайомств. Він символізує здоров'я та молодість, потужну енергію.

У снах смарагди – провісники перспективного знайомства у майбутньому. Для дівчат каблучка з цим каменем може віщувати романтичне знайомство, в якого є всі шанси перерости в серйозні стосунки.

Знайти уві сні камінь смарагд – до приємного сюрпризу та раптової вдачі. Втратити його – до розлучення з людиною, з якою вам давно не по дорозі. Здобути в дар – до набуття нових корисних знань, які відкриють важливі перспективи у майбутньому.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд