Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Як дізнатися розмір браслета

Браслети — універсальні прикраси, які можуть стати родзинкою образу. Зап'ястя, обрамлене обідком, виглядає більш витонченим, а щиколотка — граціозною. Це завжди доречний акцент, який демонструє романтичність, грайливість і безтурботність або, навпаки, солідність і високий статус. Щоб виконувати свою роль, він повинен добре сидіти. Давайте дізнаємося, як визначити розмір аксесуара і правильно його носити.

Якими бувають браслети: основні різновиди

Ці ювелірні вироби можна розділити на дві категорії: жорсткі і м'які. Вони, у свою чергу, представлені кількома різновидами:

  • Незамкнуте кільце. Може бути виготовлено з металу, пластмаси або дерева. Переваги відкритого жорсткого контуру — в універсальності і лаконічності.
  • Змійка. Пружинка або спіраль.
  • Обід. Замкнуте кільце без застібки. Крізь нього протягують зап’ястя.
  • Ланцюжок. Дизайн відрізняється залежно від типу плетіння і підвісок.
  • Глідерний. Складається з окремих елементів, з'єднаних шарнірами або пружинами.
  • Нитка. Червоний і чорний шнурок, декорований вставками з золота або срібла.
  • Слейв. Обруч, з'єднаний з каблучкою ланцюжками.
  • З намистин або каменів. Штучки унісекс.
  • Анклети. Прикраса на ногу у вигляді тонкого ланцюжка, який кріпиться на щиколотці.

Ювелірні браслети відрізняються різноманітністю варіантів. Риси основних категорій нерідко переплітаються, і в результаті виходять унікальні вироби.


Способи визначення розміру браслета на руку

При виборі важливо орієнтуватися не тільки на зовнішній вигляд, але і на те, як виріб сидить. Якщо ободок занадто пережимає тіло, відчувається дискомфорт. Це зіпсує створений образ, оскільки той негарно ляже. Є два варіанти положення. Прикраса може вільно пересуватися по зап'ястю або щільно облягати його. Перший випадок стосується ланцюжків і литих ободків. Між ними і рукою повинен проходити мізинець. Вироби зі шкіри та намистин на гумці сидять впритул, але не врізаються в шкіру. Багато що залежить і від уподобань власника.

Принципи визначення розміру однакові для представників обох статей. Потрібно обвести навколо зап'ястя гнучку швейну стрічку в найбільш широкому місці. До отриманої цифри додайте 0,5-1,5 см. Це необхідно, щоб домогтися вільного ковзання по руці, а також позбутися відчуття дискомфорту. Замість стрічки можна використовувати інші підручні засоби, наприклад смужку паперу або шнурок. Відзначте місце перетину кінців. Виміряйте довжину отриманого відрізка лінійкою: це і буде розмір. Вибирайте відповідну модель за каталогом.

Якщо прикраса інкрустована масивним каменем, додавати сантиметр не потрібно, щоб вона не провисала. Ланцюг, що складається з великих ланок, навпаки, повинен бути більш вільним. В іншому випадку сформуються некрасиві кути. Вибираючи модель із застібкою, також залиште невеликий зазор. Щоб дізнатися відповідні параметри монолітного виробу, випряміть зап'ястя, підігнувши всередину долоні великий палець, і виміряйте його в найширшій частині. Така прикраса буде вільно надягатися і зніматися.

Як поєднувати браслети із вбранням

Існує загальне правило: спочатку підбирається одяг, а потім вже аксесуари. Браслети повинні ідеально поєднуватися і з іншими декоративними елементами. Ось кілька головних правил:

  • До блузи, сукні з короткими рукавами або без них підійде будь-який браслет, що гармонує за стилем і кольором.
  • Масивні ободки красиво виглядають поверх одягу. Доречні вироби з жорсткою фіксацією і складними декоративними прикрасами. Поверх рукава вони не загубляться на тлі теплого закритого одягу.
  • З вечірньою сукнею добре виглядають витончені вироби з дорогоцінних металів (золота або платини). Біжутерію можна використовувати в неформальних образах.
  • Браслет не варто надягати, якщо рукав довгий, оформлений вишивкою, принтом або манжетами.
  • Офісне вбрання гармонійно поєднується з класичними моделями прикрас, наприклад ланцюжками простих плетінь.
  • З суворим чоловічим костюмом доречно виглядає браслет-годинник.
  • Різні за величиною і кольором прикраси погано поєднуються. Дует браслета і годинника відбудеться, якщо вони витримані в єдиному стилі.
  • Допустимі кілька тонких аксесуарів на одній руці або комбінація великого і мінімалістичного.
  • Не варто носити масивні каблучки і браслет разом.

Правильно підібрати прикрасу — це лише половина успіху. Також важливо, щоб вона гармоніювала з одягом та іншими аксесуарами. Предмети повинні поєднуватися за стилем.


Модні браслети в інтернет-магазині AURUM

Компанія пропонує широкий вибір моделей з дорогоцінних металів. На сайті можна вибрати і придбати браслети відомих вітчизняних виробників. Сучасні тенденції в ювелірній моді, використання перевірених технологій і якісних матеріалів — це представлена в AURUM продукція. У каталозі ви знайдете прикраси для чоловіків, жінок і дітей, різного оформлення, зі вставками і без. Підберіть гідний варіант за фільтрами, відсортував за металом, розміром, а також приводом і стилем. Фото дадуть уявлення про те, як виглядають товари.

Консультанти компанії нададуть більше інформації і дадуть відповідь на ваші запитання. Оформити покупку можна на сайті. Приймаємо всі форми оплати. Діє система бонусів і знижок. Пропонуємо послугу доставки товару поштовими службами Україною.

Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд