Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Тонкощі вибору перших сережок для дітей

Сережки — важливий елемент естетичного виховання дитини. Прищеплюються звички з опрацювання образу, дбайливе ставлення до речей, навички комбінувати різні стилістичні рішення.

Прикраси зі срібла чи золота: які сережки краще вибрати дитині

В ідеалі варто мати сережки із золота та срібла для різних образів. Вибираючи, які дитячі сережки краще, варто врахувати деякі нюанси:

 

  • після проколювання ранка швидше гоїться із золотими сережками, тому що золото — гіпоалергенний матеріал;
  • срібло — м'якіший метал і може деформуватися від активностей малюка.

У разі втрати прикраси дитини сварити не можна. Якщо вам складно контролювати свої емоції в такій ситуації, не купуйте аксесуари з дорогого золота, а віддайте перевагу сріблу.

У якому віці проколювати вуха

З боку педіатрів немає протипоказань щодо оптимального віку для проколювання вушок. Тому рішення про перші сережки для дитини ухвалюйте в сімейному колі. Головне — враховувати готовність самого малюка до такої процедури.

У ранньому віці дитина миттєво забуде про стрес. Старша дівчинка напевне сама попросить вас проколоти їй вушка. Процедуру проколювання має проводити професіонал, який знає свою справу, не завдасть болю дитині та розповість про правильний догляд за ранкою.

З яким замком вибрати сережки для дитини

Замок має застібатися та розстібатися з невеликим зусиллям. Однак якщо дитині менш ніж п'ять-шість років, важливо, аби вона не могла самостійно розстебнути замок. Його надійність і міцність важливіші за дизайн.

Відмінність дорослих сережок від дитячих

Дорослі цінують прикраси з дорогоцінних матеріалів. Вони не втратять аксесуари, тому прийнятна висока вартість виробу. Дитина ж не берегтиме прикрасу через її ціну. Тому рекомендуємо купувати якісні дитячі сережки не вище за середній ціновий сегмент.

Перші дитячі сережки мають бути легкими, інакше прикраса може спричинити дискомфорт та деформувати мочку вуха. Вибирайте дизайн без гострих кутів, які здатні пошкодити дитячу шкіру, чіплятися за волосся та одяг.

Особливості застібок на дитячих сережках

Перші сережки для дітей вимагають лаконічних форм. У міру підростання доречні елегантніші моделі. Підлітки оцінять незвичайний дизайн та оригінальне оформлення. Надійна та акуратна застібка не створює дискомфорту для ніжних вушок при надяганні та носінні.

Пусети або сережки-цвяшки

Ідеальні як сережки для однорічної дитини. Застібка на штифті з тильного боку регулюється за товщиною мочки. Не забувайте знімати прикраси на ніч, якщо вони дряпають шкіру.

Англійська застібка

Застібка видає клацання під час розстібання та застібання. Потрібне невелике зусилля для натиску, тому сережка не загубиться. При гладкому декорі такі вироби не заважають спати. Модель хороша для будь-якого віку. Перед покупкою потрібна примірка, оскільки ширина застібки не регулюється.

Кільця-конго

Їхня популярність прийшла з Африки, де носіння кілець є культурною традицією племен. Застібаються за допомогою дужки та отвору навпроти. Сережки, які стали атрибутом жіночності, припадуть до смаку юним дівчаткам-тинейджерам.

Італійська застібка

Італійська застібка виготовляється вручну і зустрічається рідше за інші різновиди. Декор зазвичай великий, тому модель актуальна для підлітків.

Французький замок

Замок у вигляді великої петельки, яка пронизується в маленьку петельку знизу. Механізм досить тендітний, тому перед заняттями спортом прикрасу з такою застібкою бажано знімати.

Сережки-протяжки

Особливість моделі у відсутності замка.Сережки мають форму тонкого довгого ланцюжка. Простягаються у вухо і тримаються під власною вагою. Популярні серед зірок Голлівуду та модних блогерів.

Розмір та вага прикраси

Вага дитячих сережок не має перевищувати г, а для найменших — 1 г. Завеликі прикраси матимуть безглуздий вигляд і створюватимуть дискомфорт. Вибирайте розмір за віком та комплекцією юної леді.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд