Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Які кольє зараз в моді

Тренди змінюються з кожним сезоном. Це стосується не тільки одягу, але і прикрас . У 2021 році на сезонних показах були представлені модні кольє в стилі мінімалізму.

Цю ідею відразу підхопили виробники ювелірних виробів. Створюючи стильну біжутерію, майстри додали свої «родзинки» в кожну модель. Унікальні прикраси з благородних металів служать прекрасним доповненням до вечірнього образу. Деякі моделі можна носити на роботу, залежно від виду аксесуара.

Які прикраси увійшли в моду восени і взимку

Головне місце серед модних аксесуарів сезону зайняли різні версії чокера і мінімалістичних кольє. Перший з'явився в 90-х роках. Він не поспішає ставати частиною минулого, навпаки, дизайнери створили нові варіанти з намистин, які добре поєднуються з коміром. Такий аксесуар можна надягати разом з діловим костюмом. Серед прикрас, які увійшли в моду восени і взимку:

  • Сережки-шандельєри. Це об'ємна біжутерія, яку зазвичай надягають на вечірні прогулянки. Велика кількість каменів і їх сяйво не залишає володарку без уваги. Крім того, сережки-шандельєри поєднуються з різними стилями одягу, підходячи як до джинсів, так і до сукні. Єдиний недолік виробу — масивність. Аксесуари, переповнені камінням, сильно навантажують вуха, тому носити їх регулярно не рекомендується.
  • Моносережки. Увійшли в моду відносно недавно, але вже завоювали популярність. За характеристиками схожі на шандельєри, головна відмінність — тільки одна сережка в комплекті, масивна і сяюча.
  • Брошка-застібка. Вважається зручною і багатофункціональною. Така прикраса стильно виглядає в поєднанні з осінніми кардиганами. Брошка дозволяє застебнути і прикрасити кофту. Окремі різновиди регулюються по довжині.
  • Кольє з натуральних перлів на шию. Нитки з безліччю каменів привертають увагу, викликають захоплення і змушують задивлятися. Їх популярність була доведена ще Коко Шанель. З тих пір вироби з перлів завжди залишаються в списку модних прикрас. Зараз його популярність зросла завдяки універсальності. У сучасному світі перли поєднується не тільки з темними сукнями, але і з різними блузками, кофтами і навіть джинсами.

  • Стильні підвіски у вигляді оберегів. Кулони в язичницькому стилі були популярні ще в 1970-х. З тих пір їх популярність потроху почала згасати, але в 2021 році вона різко зросла. Модницям подобаються величезні амулети з таємничою символікою. Головне — правильно підібрати прикрасу, щоб вона стильно виглядала і не була достатньо важкою. Пам'ятайте, що хороша постава важливіше моди.
  • Мінімалістичне кольє з каменями. З дорогоцінними вставками не зрівняється ніщо. Поєднання благородного металу і діамантів вважається одним з найпопулярніших. Не менш відомі інші камені — рубіни, сапфіри, смарагди. Маленьке сяюче кольє здатне прикрасити будь-який образ. Воно прекрасно підійде до будь-якого пальто.
  • Кольє-пластон. Чим масивніша модель, тим краще. Прикраси, перевантажені камінням, користуються попитом серед прихильниць коштовностей. Їх не надягнеш на роботу, але зате вони стануть приємним доповненням вечірнього образу і допоможуть привернути увагу оточуючих.
  • Етнічні кольє. Майстри доповнюють їх натуральними каменями. Перли, аметист, опал здатні зробити ланцюжок сяючим. Для тих, хто вірить у магічні властивості натуральних каменів, подібні прикраси стають справжнім оберегом.
  • Вантажні кольє. Воно практично не виходило з моди. Шанувальниці вантажного стилю завжди вибирали повноцінні комплекти прикрас, серед яких знаходилися кольє з різними візерунками.
  • Прикраси на шию зі шкіряними вставками. Підходять любителькам похмурих відтінків. Шкіряні вставки добре поєднуються з золотом і сріблом, створюючи чудовий контраст. Якщо любите ювелірні вироби похмурих тонів, то такий варіант відмінно підійде.
  • Намиста з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння. Ідеальний варіант для вечірнього образу. Якщо зібралися на побачення в сукні, спробуйте надіти дорогоцінне намисто. Сяйво сапфірів, смарагдів і топазів зробить вас королевою.
  • Одні прикраси увійшли в моду, інші не виходили з неї. У будь-якому випадку при виборі виробів варто орієнтуватися не тільки на стиль, а й на власний комфорт. Наприклад, якщо вам не подобаються масивні перлинні ланцюжки і великі сережки, зверніть увагу на інші моделі.

    Головний тренд моди — мінімалістичне кольє

    Прикраси на шию в мінімалістичному стилі набули популярності. Масивні кольє з величезною кількістю великих каменів поступово стають частиною минулого через непрактичність. Безумовно, подібні прикраси привертають увагу розкішшю, але вони досить громіздкі і тиснуть на шию. Ось чому дівчата все частіше стали віддавати перевагу більш легким ювелірним виробам.

    Мінімалістичне кольє найчастіше надягають поверх сукні або іншого одягу. Воно елегантно виглядає, підкреслюючи дивовижний смак носія. Кращою вважається прикраса з діамантами. Вони завжди користуються попитом, незалежно від сезону. Кольє з невеликими каменями приверне велику увагу. Альтернативний варіант — інші дорогоцінні вставки.

    На другому місці за популярністю — кольє з натуральними каменями. Кілька невеликих вставок доповнюються благородним металом. Іноді ювеліри прикрашають аксесуари візерунками або оригінальним ланцюжком.

    Мінімалістичне кольє універсально. Його можна надягати на прийоми, офіційні зустрічі, побачення, вечірні прогулянки і роботу. Модниці поєднують його з офісними костюмами, сукнями, а найсміливіші — кофтами і джинсами. До основних переваг такого прикраси належать:


    • легкість;
    • витонченість;
    • універсальність.

    Ювелірне мінімалістичне кольє здатне служити десятками років. Надійна оправа, сяючі камені і благородний метал — така комбінація створює чудову картину, яка не тьмяніє з плином часу.

    Тонкі кольє на шию і їх особливості

    Одні ювеліри воліють створювати класичні прикраси, інші, більш сміливі, працюють над оригінальними новинками. І перші, і другі досить популярні і вже давно знаходяться в тренді. Ось відмінні риси модних кольє:

    1. Дорогоцінні або напівдорогоцінні вставки. Онікс, агат, циркон, діаманти, сапфіри і не тільки. Камені невеликих розмірів надають досить сяйва і дорожнечі.
    2. Комбіноване золото. Подібні моделі — рідкість. Вони ж вважаються більш оригінальними, оскільки ювеліри нечасто змішують різні типи золота для створення прикраси на шию. Якщо бажаєте отримати унікальний виріб, замовте мінімалістичне кольє з комбінованого золота. Це оригінально, стильно і незвично, особливо в поєднанні з дорогоцінними каменями.
    3. Геометричні форми. Фігури з благородних металів виглядають не менш привабливо. Кульки, квадрати, овали і загострені кути вказують на наявність почуття стилю, якщо підібрати правильне поєднання.
    4. Мотиви природи. Птахи, комахи (метелики) з золота або срібла створюються для любителів оригінальних прикрас. Якщо обожнюєте природу та її мотиви, то вам однозначно сподобаються ювелірні вироби в подібному стилі.
    5. Християнські мотиви. До подібних прикрас воліють віруючі люди. Кольє з перловими хрестиками може стати хорошим оберегом під час вечірніх прогулянок і офіційних заходів.
    6. Червоне або біле золото. Більшість людей звикло до жовтих відтінків, тому інші досі вважаються новими. Прикраси з білого і червоного золота в трендах зовсім недавно, але це не применшує їхньої популярності.
    7. Наявність спеціального покриття. Родій і емаль надають ювелірним виробам додаткове сяйво і підвищують характеристики.
    8. Вибирати мінімалістичне кольє варто залежно від заходу. Для ділових зустрічей підійде непоказний комплект, а на вечірню прогулянку варто надіти більш розкішну прикрасу. Також можна запастися кількома варіантами для різних випадків: простіші моделі можна надягати на роботу, а найрозкішніші носити під час вечірніх зустрічей і романтичних побачень.

    Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд