Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Які чоловічі сережки в моді сьогодні

Чоловічими сережками сьогодні нікого не здивувати. І це чудово, тому що з підвищенням попиту ювелірні бренди пішли назустріч сильній статі та розробили безліч моделей для чоловіків. Чоловічі сережки за різноманітністю дизайну майже не поступаються жіночим моделям, а значить, підкреслити образ з їх допомогою можна як діловій людині в строгому костюмі, так і байкеру або представнику творчої професії.

Історія чоловічих сережок

Цей аксесуар спочатку призначався саме чоловікам. Від кам'яного віку до Стародавнього Риму та Єгипту сережки носили чоловіки, підкреслюючи цим статус.

В Україні сережки-кільця носили козаки. Такий аксесуар був не прикрасою, а позначкою того, що воїн – єдиний син у сім'ї. Трохи згодом сережки почали одягати дівчаткам, при цьому залишилась прерогатива однієї сережки для хлопчиків. Негативне ставлення до прикраси прийшло під час впливу церкви. Тоді аксесуар відмовилися зняти бунтарі, пірати та цигани.


У ХХ столітті сережки, особливо чоловічі, стали символізувати бунтарський дух, свободу від забобонів і прагнення підкреслити індивідуальність чи приналежність до неформальної спільноти. У наш час чоловічі сережки увійшли в моду завдяки селебрітіс, які органічно поєднують прикраси навіть зі строгими костюмами та показують, що це доречно і в повсякденному образі, і на ділових зустрічах чи вечірках.

Асортимент чоловічих сережок

Варіанти моделей для сильної статі відрізняються дизайном, головне правило для них – мінімалізм. Стильна прикраса для чоловіків виглядає найчастіше лаконічно, з мінімумом деталей та граней.

Переважні форми:

Серед представників творчих професій та неформальних угруповань популярні черепи, шипи, масивні кафи, змії, різні принти звірів тощо.

Вибирати сережки можна і за типом металу. Популярні золото, особливо біле, срібло, платина, медичний метал. Рідше можна зустріти комбіновані варіанти, але зазвичай для них використовують не більше двох видів металу.


Багато зірок носять сережки з діамантом, це теж цікавий варіант для чоловічої прикраси.

За типом застібки популярністю користуються лаконічні пусети, але є різні кільця, а також кліпси. Така чоловіча сережка для тих, хто не знайшов свій варіант і не впевнений, що хоче пробивати вухо.

Поціновувачі більш неформального іміджу надають перевагу сережкам-тунелям. Ці варіанти підходять молодим хлопцям. Якщо створити бунтарський образ потрібно на вечір або для зйомок, замість тунелю доступні сережки-обманки або плаги, вони не вимагають великого діаметра проколу.

Стильні аксесуари для справжніх чоловіків

Попит на чоловічі прикраси виріс настільки, що в ювелірних магазинах можна знайти навіть сережки для хлопчиків. Крім маленького розміру, такі моделі відрізняються зручністю та часто не вимагають проколу, на випадок, якщо юний модник з часом передумає. Що стосується дорослих чоловіків, вибір для них практично не обмежений за матеріалом, дизайном або типом. Для акценту в стильному образі можна вибрати дорогоцінний метал або гіпоалергенний сплав, моделі з камінням або без.

В якому вусі носити сережку чоловікові

Суворого правила, в якому вусі носити сережку чоловікові, немає. Вибір залежить лише від індивідуальних побажань людини. Найчастіше для носіння чоловіки віддають перевагу лівому вуху, але багато хто носить сережки в обох. Тому не варто обмежувати себе, вибирайте та носіть прикрасу так, як подобається вам, щоб підкреслити індивідуальність і доповнити образ цікавим акцентом.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд