Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Яка має бути обручка

Обручки — важливий атрибут шлюбу і символ кохання подружжя одне до одного. Парні прикраси обираються на все життя, тому покупка має бути раціональною.

Якими мають бути обручки: основні критерії вибору

Тонка, масивна, квадратна, оригінальний декор або лаконічна класика — вирішувати, яка має бути обручка, треба виключно на підставі особистого смаку та думки другої половинки. Індивідуальність — головний тренд.

 

Обручки: який метал вибрати?

Червоне золото висловить повагу до традицій. Біле золото та платина транслюють прогресивність та прагнення до свободи вибору.

Обручки з двох металів оригінальні та практичні. Їхній дизайн універсальний, тому органічно поєднується з різними прикрасами. Найбільш популярною вважається комбінація білого та червоного золота.

Розмір обручки: як підібрати та не помилитися?

Щоб дізнатися розмір обручок самостійно, треба виміряти окружність пальця, на якому носитимете прикрасу. Отримане число поділити на 3,14. Результат — це розмір каблучки. Розміри мають крок 0,5.

Каблучка має вільно проходити через фаланги. Як правило, з віком товщина пальця трохи збільшується. Тому обручка не має щільно облягати, але при цьому не спадати.

Однакові обручки — обов'язково чи ні?

Традиція однакових обручок прийшла з минулих століть. Нині значущі індивідуальність та свобода. Ці цінності не суперечать згоді та єдності двох людей. Вони є свідомим вибором і вимагають взаємної поваги. Вибір різних обручок дозволить взяти до уваги індивідуальні особливості зовнішності кожного з партнерів.

Чи мають бути однакові обручки, якщо молодята вірять у прикмети? Так, у цьому разі можна вибрати однакові каблучки, щоб уникнути занепокоєння через забобони.

Що робити, якщо смаки молодят розходяться?

Непорушність союзу багато в чому залежить від уміння домовлятися. Здатність реалізовувати свої бажання і водночас поважати переваги партнера є маркером зрілості. При виборі обручок уникайте поспіху, занепокоєння та вимог до другої половинки.

Прикмети та забобони про обручки

Якщо ви вірите в прикмети та повір'я, дотримуйтесь їх. Але пам'ятайте: якщо прикмета вказала на неприємність, це не вирок. Не варто концентруватися на негативі та приймати кожен «знак долі» за чисту монету.

За бажанням можна створити власні сімейні «прикмети». Наприклад, якщо обручка загубилася, це зовсім не пророчить сварки чи тим паче розставання. Нехай у вашій родині це буде символом нової сторінки у стосунках та приводом оновити комплект парних обручок.

Широке чи тонке — що зараз у моді?

У в тренді каблучки з двох видів золота. Повертається популярність широких обручок.

Ще які обручки в моді? Актуальне філігранне оздоблення діамантами та оригінальна геометрія. Новинкою ювелірного сегмента стало використання фактур, часом несподіваних, як-от кора дерева або місячна поверхня.

Оптимальний варіант поєднання обручок

Поєднання обручки та каблучки для заручин можна носити на різних пальцях однієї руки, одночасно або поперемінно на двох руках або обидва на одному пальці — щодня чи за бажанням. Рекомендації:

  • не вибирайте дві широкі каблучки;
  • використовуйте золото однакових відтінків або поєднання білого з кольоровим.

Чи можуть бути діаманти та інші камені на обручці?

Діамант та інші дорогоцінні камені дуже популярні в дизайні обручок. Великий камінь або розсип дрібних — перш ніж вибрати, варто побачити прикраси на власні очі. Не на всіх пальцях великий камінь виглядає доречно. А ось розсип з діамантів має витончений вигляд на пальцях будь-якої довжини та форми.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд