Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Ювелірний подарунок для мами

Будь-яка мама не знає втоми, щодня оточуючи турботою всю родину. При цьому більшість мам звикли відмовляти собі в дорогих покупках і не поспішають зізнаватися, чого їм хочеться понад усе.

Чому ювелірна прикраса — чудовий подарунок для мами

Ювелірна прикраса — відмінний подарунок для мами, особливо коли все багаторазово даровано і передаровано. Мама — насамперед жінка.

 

Представниця прекрасної статі високо оцінить вишуканий аксесуар. Щоб ваш презент не припадав пилом у скриньці, а використовувався щодня, варто вивчити рекомендації щодо вибору прикраси. Ми знаємо, як порадувати будь-яку маму.

Яку ювелірну прикрасу найкраще подарувати для мами?

Відштовхуйтеся від способу життя та щоденних звичок. Вибираючи, яку ювелірну прикрасу подарувати мамі, визначтеся з призначенням аксесуара:

  • виріб на кожен день;
  • прикраса лише для урочистих заходів;
  • універсальний варіант.

Для повсякденного носіння доречний лаконічний дизайн. Важлива цілковита відсутність дискомфорту, надійна застібка та міцна конструкція. Наприклад, неправильно підібраний ланцюжок на шию може чіпляти одяг та підкреслювати вікові особливості. Каблучка вимагає ідеального манікюру і не завжди буває зручною через набряклість пальців. Прикраса тільки для урочистих заходів може бути більшою та тендітнішою.

Як підібрати прикрасу для мами?

В ідеалі ювелірна прикраса має бути міцною та універсальною. Однак, не обмежуйте вибір класичним дизайном. Можливо, мама ніколи не мала екстравагантних прикрас, і така обновка її втішить, позначивши статус прогресивної дами. Згадайте смаки маминих подруг — це може стати вдалою підказкою.

З матеріалів виготовлення червоне золото краще, ніж біле. Гарним вибором стануть вставки з кольорового каміння. Вони вигідно підкреслять елегантну зрілість та гармонійність образу.

Який подарунок не варто купувати для мами?

При виборі презенту оминайте прикраси з невиразним дизайном. Абстрактні форми та модні фактури, найімовірніше, будуть для мами надто химерними. Такі ювелірні вироби складно поєднувати із гардеробом зрілої жінки.

Потрібно обережно вибирати прикраси серед особливо вишуканих дизайнерських лінійок. Ці аксесуари вимогливі до впевненості рухів, а за найменшої сором'язливості можуть підкреслювати невпевненість власниці. Уникайте будь-якої асиметрії, яка доречна для зухвалої молодості, але має безглуздий вигляд на дорослій дамі.

ТОП-3 найкращих подарунків для любої мами

Сережки з камінням

Відмінний подарунок мамі — ювелірний виріб підкреслить блиск очей і стане виразним акцентом образу. Сережки з невеликим камінчиком доречні щодня та актуальні для урочистих подій. Колір каменю може збігатися з кольором очей, тіней, лаку або аксесуара, але це не обов'язкова вимога.

Поєднання відтінків з улюбленої колірної гами вашої мами не менш красномовно доповнить образ. Рожевий та сірий, зелений та червоний, блакитний та чорний не залишаться поза увагою оточуючих, транслюючи індивідуальність жінки.

Універсальний браслет

Гладкий браслет із твердої основи приємно відчувати на руці. Для мами вибирайте не дуже широкий виріб. Вдало поєднуються два аксесуари різної ширини.

Якщо зупинили вибір на м'якому браслеті, то віддавайте перевагу середньому або більшому плетінню. Такі моделі не створять дискомфорту при вдяганні та носінні. Гарний варіант на кожен день.

Прикраса із символікою (знак зодіаку)

Багато жінок з цікавістю вивчають гороскопи, намагаючись вгадати закони долі та удачі. Якщо ваша мама теж виявляла інтерес до гороскопів, вона буде рада прикрасі із символом її знаку зодіаку. Вибирайте вироби з лаконічним декором, не перевантаженим зайвими деталями.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд