Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Гарантійні зобов'язання мережі AURUM

Ювелірна компанія AURUM не є виробником ювелірних виробів, тому на прикраси, представлені на сайті та в мережі наших роздрібних магазинів, поширюються гарантійні умови від виробників цих ювелірних прикрас. Виробник гарантує високий рівень якості своїх виробів. Відповідно до вимог ДСТУ 3527-97 виробник забезпечує гарантійне обслуговування терміном до 12 місяців на вироби неналежної якості, що мають приховані виробничі дефекти.

Умови гарантійного обслуговування

Виробник, товари якого представлені на сайті і в магазинах AURUM гарантує відповідність ювелірних виробів до вимог ДСТУ 3527-97 «Ювелірні вироби з дорогоцінних металів» і надає гарантійне обслуговування по усуненню прихованих недоліків, які виникли з вини виробника, при дотриманні покупцем наступних умов:

  • Для виконання гарантійного ремонту або подачі претензії щодо якості придбаного товару покупець може звернутися до продавця будь-якого магазину, або за телефоном гарячої лінії мережі AURUM. При цьому покупець зобов'язаний мати товарний чек з датою продажу, виріб з биркою і документ, що засвідчує особу.
  • Гарантійне обслуговування не поширюється на вироби, що мають механічні пошкодження, сліди взаємодії з лужними мийний засобами, а також засобами, що містять хлор, йод і етанол, кремами та мазями, що містять ртуть та їх сполуки;
  • Для виконання гарантійного ремонту покупець повинен дотримуватися правил експлуатації ювелірних виробів.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд