Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Для рідної матусі

Знайти гідний подарунок до Дня матері непросто. Хіба є щось, чим можна повною мірою віддячити за безмежну любов та ніжність? Дорогоцінні прикраси — це менше, що може бути. Але набагато більше, ніж будь що інше. Бо на відміну від інших речей, нехай і найнеобхідніших, ці мають особливе, нематеріальне значення. Це символ емоційного зв'язку між між дитиною та матір'ю і нагадування їй про те, яка вона важлива для вас.



З 3 по 12 травня 2024 року* в AURUM буде найсприятливіший період для вибору та придбання подарунків до Дня матері. Саме в ці дні діятимуть наступні акційні пропозиції**.

  1. Знижка по прайсу:
    • до 55% на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння. ;
    • до 62% на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння;
    • 47% на срібні прикраси — за умови покупки 1 прикраси у чеку. Знижка не діє на уцінені вироби, що відмічені кольоровими стікерами. Дисконт клієнта діє.
  2. Додаткова знижка 5% до цін за прайсом на покупку:
    • від 2-х золотих прикрас одним чеком. Знижка не діє на уцінені вироби, що відмічені кольоровими стікерами. Дисконт клієнта діє.
    • від 2-х срібних прикрас одним чеком. Знижка не діє на уцінені вироби, що відмічені кольоровими стікерами. Дисконт клієнта діє.
  3. Знижка 20% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги та дитячі подарунки.

Знижка до Дня народження, Знижка Захисника, нарахування та використання бонусних балів діють відповідно до умов Програми лояльності компанії.

Наші продавці-консультанти будуть раді розказати про найкращі моделі прикрас з величезного асортименту магазину. Знайдіть те, що розтопить серце рідної матусі.

AURUM, робить свята незабутніми

* Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду воєнних дій в Україні.

** Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд