Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 9:00 до 20:00 без вихідних

Наснилася каблучка: що це означає

Якщо зробити в Україні опитування, чи вірять люди в символічність своїх снів, більшість скажуть, що ні. Але водночас чи не кожен бодай раз у житті звертався до сонника, щоби спробувати розшифрувати незвичайний сюжет, який примарився вночі. Психологи переконують: сни людини — це її приховані страхи або мрії, у яких вона сама собі іноді боїться зізнатися. Водночас дослідники сновидінь упевнені: це особливий спосіб людського мозку очиститися від нагромадження думок та перезавантажитися для кращого самопочуття наступного дня.

У будь-якому випадку, кожен час від часу бачить сни, які вдається запам’ятати й дуже хочеться розгадати. Один із найчастіших запитів у сонниках — каблучки, обручки. Адже з такими прикрасами людина підсвідомо пов’язує важливі аспекти свого життя. Тому й сновидіння з ними викликають чимало запитань. Що за наслідки, як побачити уві сні перстень, та чи має значення, яким саме був ювелірний виріб — читайте далі.

-51%
Каблучка з червоного золота "Хвилі"
-51%
Каблучка "Ланки" з червоного золота
-51%
Золота подвійна каблучка з фіанітами


До чого сниться обручка

Це символ кохання, вірності та нескінченної ніжності, тому побачити таку каблучку в сновидінні — гарний знак. Але все залежить від деталей:

  • Якщо обручка сниться незаміжній дівчині чи парубку, незабаром їхній сімейний статус може змінитися. Потрібно лише проявити більше рішучості та впевненості.
  • Наснилася обручка заміжній жінці — до гармонії в стосунках та швидкого подолання конфліктів. Жонатому чоловікові примарилася заручальна каблучка — до успіхів у кар’єрі за підтримання рідних.
  • Робити пропозицію руки й серця — добрий сон, якщо йдеться про освідчення жінці. Це віщує пристрасть і злети в професійній кар’єрі. Якщо ж у сні дівчина робить перший крок — це попередження про неочікувану агресію від оточення.
  • Загубити обручку — очікуйте розчарувань. Викинути — до нових знайомств та романтичних стосунків, тобто кардинальних змін. Знайти каблучку уві сні — зустрінете в реалі людину, яка змінить ваше життя на краще.


  • Вдягати обручку на палець незнайомця — очікуйте раптової допомоги у розв’язанні поточних проблем.
  • Прикраса не підходить за розміром — це віщує розчарування і розлуку.
  • Якщо ж ви в сні купуєте обручку або просто бачите її на руці сторонньої людини, можете спокійно братися за будь-які проєкти та втілювати мрії. Таке сновидіння обіцяє фінансову стабільність і гармонію в повсякденному житті.

    Модель каблучки має значення

    Важливо роздивитися в сні не тільки обставини, за яких з’являється перстень, але і його розміри та стилістичні особливості:

    • Бачити золоту велику каблучку із чорним каменем — до складних завдань, які можуть увінчатися значним успіхом.
    • Прикраси з рубінами, перлинами чи смарагдами віщують довгоочікуваний прибуток. Або ж навпаки — попереджають про помилки, яких ви часто припускаєтеся та які шкодять просуванню вперед.
    • Побачили в сні срібний виріб — пригадайте, чи мав він різьблення. Якщо так — попереду важлива зустріч чи доленосне знайомство. Якщо ж ювелірний виріб був гладким — усе йтиме, як по маслу, без зайвої метушні.
    • Знайти недорогу прикрасу з простого металу будь-якого кольору — до появи нових друзів.
    • Отримати в сні виріб із діамантом — попереду раптовий успіх або хороші новини.
    -50%
    Каблучка з білого золота з гранями
    -50%
    Каблучка из білого золота "Лінії"
    -50%
    Каблучка з білого золота з фіанітом

    Якщо підсумувати, до чого сниться золота каблучка з каменем, більшість сонників говорять про необхідність уважно проаналізувати свої стосунки з людьми на роботі чи в романтичному ракурсі. Водночас срібні прикраси віщують вирішення фінансових складнощів або ж навпаки — попереджають про ризики, пов’язані з витратами.

    Інші тлумачення «ювелірних» снів

    Часто сновидіння бувають настільки дивними, що шукати пояснень доводиться відразу в кількох сонниках. Цілком імовірно, що замовлення прикраси з асортименту каталогу, покупка товару чи розглядання каблучок із різних металів уві сні можуть свідчити тільки про те, що ви давно мрієте про таке придбання. То може варто зробити покупку в інтернет-магазині, попередньо вивчивши асортимент і ціни. Якщо ж про нову прикрасу ви не задумувалися, а вона неочікувано наснилася, це може бути майже магічним попередженням про успіхи чи навпаки — небезпеки:

    • Якщо в сні ви бачите не один перстень, а кілька, це свідчить про складність вибору в житті. Сновидіння віщує вам багато партнерів і розгубленість. Або ж найближчим часом вас очікують незаплановані витрати, які серйозно позначаться на фінансовому становищі. Ось до чого сниться багато каблучок на руках.
    • У сні вкрали прикрасу — готуйтеся до зради з боку коханої людини чи партнерів із бізнесу, друзів.
    • Сновидіння з подарунком у вигляді каблучки з діамантом вагітній жінці — до народження сина.
    • Загубити перстень і відразу знайти його — до нестабільності та труднощів, що невдовзі очікують людину, яка бачила такий сон.
    • Носити каблучку на пальці ноги — до серйозних проблем, можливо, навіть арешту.
    • Без успіху намагатися зняти прикрасу — до потреби переглянути оточення і знайти людину чи кількох, які заважають вам досягати успіху.
    • У сні даруєте комусь дорогий ювелірний виріб — до невиправданих витрат.
    • Якщо ваша прикраса почорніла — це віщує біду в родині, нещасний випадок чи навіть втрату когось із близьких.
    • Побачити в сні на руці коханої людини чужу обручку чи незнайому каблучку — у стосунках може з’явитися хтось третій або ж є проблеми, що можуть спровокувати когось із вас на зраду.
    • Шукаєте, до чого сниться зламана каблучка, — доведеться готуватися до неприємних новин та потрясінь. Обручка, що розлетілася надвоє — до розлучення чи зради. Втрата каменя чи просто несправний перстень — до фінансових труднощів, боргів, провалів на роботі.

    Це лише найпопулярніші пояснення снів відповідно до сонників Ванги, Фрейда, Нострадамуса та інших. Але найкраще зрозуміти, до чого сниться каблучка, вам допоможе власне життя. Емоції, що ви відчуваєте уві сні та почуття, з якими прокидаєтеся, точно підкажуть, добрим чи не дуже було сновидіння. Прислухайтеся до власної інтуїції. І ви точно знатимете, який сон має значення, а який краще просто забути.


    Товари зі статті Показати все
    -51%
    Каблучка з червоного золота "Хвилі"
    5

    Відгуки (1)

    Каблучка з червоного золота "Хвилі"
    -51%
    Каблучка "Ланки" з червоного золота

    Залишити відгук

    Каблучка "Ланки" з червоного золота
    -51%
    Золота подвійна каблучка з фіанітами

    Залишити відгук

    Золота подвійна каблучка з фіанітами
    -50%
    Каблучка з білого золота з гранями

    Залишити відгук

    Каблучка з білого золота з гранями
    -50%
    Каблучка из білого золота "Лінії"

    Залишити відгук

    Каблучка из білого золота "Лінії"
    -50%
    Каблучка з білого золота з фіанітом

    Залишити відгук

    Каблучка з білого золота з фіанітом

    Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд