Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

До чого сниться золото

Людство завжди цікавилося непізнаним. Сни – одна зі сфер життя, що приваблює таємничим та містичним ореолом – викликали інтерес і бажання дізнатися більше. Сьогодні поговоримо, до чого сниться золото та золоті прикраси, що віщують такі сни: успіх чи невдачу, новий виток саморозвитку чи спокусу, яка має свої наслідки.

Ювелірний сонник

У снах люди настільки часто бачать прикраси, що існують ювелірні сонники, які розповідають, що віщують такі сни:


  1. Важливий символ – золоті обручки уві сні – знаменують новий виток близькості для пари в сімейних відносинах, розкриття таємниць один одного, вищий рівень відвертості. Для незаміжньої дівчини сон може віщувати тимчасову сварку з коханою людиною. Втрата каблучки або її пошкодження – до сварки чи розлуки.
  2. Золоті сережки або ланцюжки – провісники важливих новин та звісток від близьких людей, з якими міг бути втрачений зв'язок. Сережки з самоцвітами сняться до сумних новин, але не завжди. Орієнтуватися потрібно на колір каміння та атмосферу сну.
  3. Золоті монети або скарб віщують сумні події та сльози. Одна монета (особливо чиста, блискуча) сниться до перешкод у справах, але ви їх обов'язково подолаєте. Пошкоджена, брудна монета – доведеться докласти зусиль. Старовинні монети сняться до раптового збагачення, позапланової премії на роботі, отримання нагороди за працю чи важливий проєкт.
  4. Знайти золотий хрестик – попередження, що ви несете «чужий хрест», взяли на себе чужу провину чи непосильні обов'язки. Віддати, втратити хрестик – значить позбутися почуття провини, розірвати зв'язок, який обтяжував і не приносив користі та радості для життя.
  5. Знайти або отримати в подарунок ланцюжок – до розлуки з близькими.
  6. Сниться золотий браслет за сонником – до зміцнення зв'язків як у сімейних, так і в дружніх стосунках.


Золоті прикраси з камінням пророкують сумні вісті. Виняток – червоні самоцвіти. Вони попереджають, що на вас чекають нові стосунки або раптове відродження пристрасті старих.

Сни про золоті прикраси: що вони віщують

Золото – благородний метал, езотерики та астрологи асоціюють його з сонцем. Воно символізує світло, успіх, багатство, нові цінні знання. Деякі сонники трактують символіку золота як передвістя стабільності, досягнення високого становища в суспільстві, затишку в сімейних відносинах.

Розглянемо, до чого сняться золоті прикраси:


  1. Втратити золоту річ – упустити шанс чи можливість. Якщо знаходите, значить зможете отримати другий шанс і використати його вдало.
  2. Якщо у вас вкрали уві сні вироби з дорогоцінного металу – це до раптового позбавлення тягаря або вирішення важливого та складного питання.
  3. Знаходити вироби із золота – до не зовсім вдалих рішень та попередження, що потрібно бути уважним до людей. Не всі їхні думки чисті, важливо бути обережним, не відкривати свої плани незнайомій людині.
  4. Купівля золота уві сні – до нового клопоту чи складного проєкту на роботі. Продаж або здавання прикрас у ломбард – провісник фінансових складнощів, хибних рішень у бізнесі чи помилки в планах та розрахунках.
  5. Дивитися на золото у вітрині ювелірного магазину чи на комусь – боротися з сильною спокусою. Важливо звернути увагу на деталі та прикрасу, яка привернула увагу. Каблучки та браслети символізують відносини, масивні персні та печатки говорять про бізнес та матеріальний бік життя.

Чисті, блискучі вироби майже завжди віщують гарні новини. Брудні, почорнілі або ті, що лежать у бруді, – говорять про обман чи зраду.

Коли ставите питання, до чого сняться золоті сережки, браслети, каблучки або інші прикраси, запам'ятовуйте атмосферу сну, свої почуття після пробудження. Це буває важливіше за символи. Гарний настрій вранці, приємне відчуття від золотих прикрас, які тримали в руках або бачили – віщують удачу в справі. Це успіх – довгоочікуваний і чесно заслужений наполегливою працею.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд