Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

ТОП-7 подарунків для найдорожчої жінки від ювелірної компанії AURUM

Є моменти, коли хотілося б побачити на очах у мами сльози. Звичайно ж — сльози радості та щастя! Що може настільки зворушити її серце? Чи є така річ, яка зможе передати всю глибину вашої вдячності, любові та пошани і подарувати рідненькій справді незабутні емоції?




Можливо, є ще якісь варіанти, крім ювелірної прикраси. Але багато хто з клієнтів AURUM вважають, що кращого подарунку до Дня матері не знайти. Тільки коштовність зможе сказати людині, наскільки дорогою вона для вас є. Лише вишукана прикраса розповість про те, що крім іншого ви бачите і цінуєте у вашій мамі вродливу жінку. І ніщо інше не зможе встановити міцнішого емоційного зв'язку між вами. Кожний раз, беручи такий подарунок в руки, матуся буде відчувати, що її дитина з нею, піклується та пам'ятає. Чи є щось цінніше у цьому світі за увагу? Найкраще розчулити мам вдалося цим 7 моделям. Саме їх купують до свята в AURUM найчастіше, і вони личать будь-якій жінці :

-51%
Подвійний браслет з червоного золота з кульками




  • Золоті сережки-кільця з гранями — прикраса в унікальному стилі, яка підкреслює красу та жіночність і зможе передати вашу глибоку повагу.

  • Сережки-протяжки з червоного золота з фіанітом у формі куба — поєднання класики та сучасної естетики, що випромінює потужну життєдайну енергію.

  • Подвійний браслет з червоного золота з кульками — стильний та привабливий аксесуар, що дає жінці змогу відчути себе особливою та цінною.

  • Каблучка з червоного золота з фіанітами — дивовижний виріб, який зачаровує своїм блиском і додає свята у життя.




  • Подвійна каблучка з фіанітом з червоного золота — виразний подарунок, який продемонструє ваш чудовий смак та стиль.

  • Підвіска «Мати з немовлям» з червоного золота — символ вашої любові, який буде нагадувати рідній матусі, що ви завжди поруч, любите, пам'ятаєте та безмірно вдячні за підтримку, ласку і турботу.

  • Браслет з комбінованого золота "Серця" - символ ніжних почуттів до найдорожчої людини в світі - мами.


  • Ви можете скористатися цією добіркою, особливо якщо боїтеся помилитися з вибором. А можете підібрати і щось інше — враховуючи особисті уподобання вашої мами та власний погляд.

    -61%
    Подвійна каблучка з фіанітом з червоного золота
    -53%
    Підвіска "Мати з немовлям" з червоного золота




    В асортименті AURUM тисячі виробів у різних стилях від кращих ювелірних майстрів України. Крім прикрас, є також ікони та обереги. Все це створено з великою любов'ю та неперевершеною майстерністю.

    Приємно до того ж, що у період з 3 по 12 травня 2024 року ювелірна компанія AURUM проводить акцію до Дня матері й пропонує спеціальні знижки на свою ексклюзивну колекцію ювелірних виробів.

    Зверніться до продавців-консультантів AURUM у найближчому магазині або відвідайте вебсайт компанії, щоб знайти ідеальний подарунок для вашої найріднішої та безмежно коханої людини.



    AURUM, робить свята незабутніми


    Товари зі статті Показати все
    -51%
    Подвійний браслет з червоного золота з кульками

    Залишити відгук

    Подвійний браслет з червоного золота з кульками
    -61%
    Подвійна каблучка з фіанітом з червоного золота
    5

    Відгуки (1)

    Подвійна каблучка з фіанітом з червоного золота
    -53%
    Підвіска "Мати з немовлям" з червоного золота

    Залишити відгук

    Підвіска "Мати з немовлям" з червоного золота

    Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд