Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Новорічні подарунки

Мрії набувають нової сили. Всі ми бажаємо щонайменше затишних днів без тривог. Але це лише крапля нашого спільного безмірного прагнення перемоги і щасливого мирного життя з усіма його добрими дрібницями, яких так не вистачає сьогодні. Промовляйте бажане впевненіше в час новорічних свят – і нехай зірки обов’язково почують.



А бажання ювелірні компанія AURUM готова здійснювати вже зараз. Даруйте одне одному красу – сповніть своє теперішнє і майбутнє натхненням та вірою у диво.

Акція «Новорічні подарунки» триватиме з 27го листопада 2023 року до 8 січня 2024 року і буде щедрою на знижки.

Для вас:

    Надається знижка до 55% + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси зі вставками дорогоцінного каміння.
  1. Надається знижка по прайсу до 60% + знижка за дисконтом клієнта на золоті прикраси без вставок дорогоцінного каміння. Знижка не діє на уцінені вироби, що відмічені кольоровими стікерами..
  2. Надається знижка 64% +знижка за дисконтом клієнта на золоті обручки без дорогоцінних вставок.
  3. Надається знижка 47% + знижка за дисконтом клієнта на срібні прикраси, окрім виробів з фіксованими цінами, що відмічені сірими стікерами.
  4. Надається знижка 20% + знижка за дисконтом клієнта на ікони, обереги, дитячі подарунки окрім виробів з фіксованими цінами, що відмічені кольоровими стікерами та бірками.
  5. Встановлюється фіксована ціна за 1 грам на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії «уцінка», що позначені:
    • жовтими стікерами - ціна 2300 грн/г, дисконт клієнта не діє;
    • сірими стікерами (окрім обручок) - ціна 2500 грн/г, дисконт клієнта не діє;
    • обручки, що позначені сірими стікерами – 2145 грн/г, дисконт клієнта не діє;
    • обручки, що позначені жовтими стікерами – 2250 грн/г, дисконт клієнта не діє;
  6. На золоті прикраси з дорогоцінними вставками, що відмічені сірим стікером, надається знижка 70% до ціни, вказаної на бірці, дисконт клієнта не діє;
  7. Встановлюється акційна цінова пропозиція на срібні прикраси з кольоровими цінниками. На дані вироби діє фіксована знижка 70%, дисконт клієнта та інші мережеві знижки не діють.
  8. Знижка до Дня народження відповідно до умов Програми лояльності та знижка Захисника на період акції діють. Бонуси нараховуються та отоварюються.

Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду військових дій в Україні.

До зустрічі в усіх магазинах мережі AURUM. Почніть здійснення мрій з найменшого – подаруйте радість близьким. А найзаповітніші мрії теж обов'язково стануть реальністю.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд