Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Підвіска для королеви

Це буде історія на мільйон! Уявіть: ви купуєте золоті прикраси з дорогоцінним камінням, а потім отримуєте ще одну коштовність… цілком безкоштовно. Причому це… папам! – підвіска з діамантами! Зовсім як у «Трьох мушкетерах». Ваша королева буде у захваті! Палких поцілунків не уникнути!

Що для цього треба? Взяти участь в акції «Розіграш діамантової прикраси»* від компанії Аурум, який відбудеться 15 березня 2024 року.



Умови акції такі:

Ви купуєте одну або декілька золотих прикрас зі вставками природного дорогоцінного каміння першого порядку (діаманти, рубіни, сапфіри, смарагди) в мережі магазинів або інтернет-магазині AURUM в період з 08.02 по 12.03.2024 року включно.

Реєструєтеся та надаєте свої персональні дані.

<Чекаєте на розіграш. Він проводитиметься між всіма, хто виконав вищезазначені умови. Точні дата, час та місце його проведення будуть опубліковані в соцмережах компанії.

Якщо номерна карта, що буде витягнута з лототрону, відповідатиме номеру вашого чеку, приймайте поздоровлення – ви Д'Артаньян (у хорошому розумінні) і можете отримати приз! Це підвіска з білого золота 585-ї проби зі вставками діамантів та рубіну (артикул П282рб, вага виробу – 1,12 г, вставки: рубін – 1КР – 2/2 – 0,14ct; діаманти – 24КР – 2/3-57-0,06). Як вона виглядає – можна подивитися на представленому фото.

Ви дізнаєтеся про свій виграш не пізніше ніж протягом дня після розіграшу з sms, повідомлення на Viber, e-mail або телефонного дзвінку. Також результати будуть оголошені в Instagram, Facebook та на Youtube-каналі компанії.

Отримати подарунок можна буде у фірмовому магазині або на обраному вами поштовому відділенні, куди його буде надіслано. Для цього знадобиться пред'явити паспорт та підтвердити відповідність номеру телефону задекларованому.

Брати участь у розіграші можуть тільки повнолітні особи.

Розпочніть свою дивовижну історію про діамантову підвіску прямо зараз!

Ваш AURUM, постачальник королівських подарунків

*Терміни та умови акції можуть бути змінені організатором в залежності від умов воєнного стану в Україні.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд