Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Знижка + 5% на пару золотих обручок

Від щирого серця бажаємо щастя всім парам, які вирішили створити сімейне гніздечко! А щоб початок подружнього життя був ще приємнішим, прийміть від нас подарунок на весілля — неочікувано зекономлену суму від покупки обручок, яку можна використати на різні потрібні речі та додаткові радощі.



Саме у пік весільного сезону — з 13 березня по 30 вересня 2024 року* — AURUM проводитиме акцію «Знижка + 5% на пару золотих обручок»**. Ознайомтесь, які вироби за її умовами можна буде купити дешевше і наскільки:

  1. При покупці однієї золотої обручки без вставок дорогоцінного каміння одним чеком надається знижка по прайсу до 62%. Знижка не розповсюджується на уцінені вироби з кольоровими цінниками. Дисконт клієнта при цьому діє.
  2. Купуючи від двох золотих виробів одним чеком, ви отримуєте додаткову знижку 5% до цін за прайсом. Знижка не діє на уцінені вироби з кольоровими стікерами. Дисконт клієнта діє.
  3. Усім покупцям золотих обручок на період акції нараховується 5% бонусних балів за покупку.
  4. Знижка до Дня народження, Знижка Захисника, нарахування та використання бонусних балів діють відповідно до умов Програми лояльності компанії.
  5. Це буде найперше поповнення вашого сімейного бюджету. Віримо, що ці гроші приваблять нові, і ваша сімейна скринька буде завжди повною аж через край. А наші красиві обручки принесуть закоханим душам спокій та щастя.

    AURUM, з турботою про ваше майбутнє

    *Компанія AURUM може вносити зміни в умови та терміни застосування вищезазначених цінових пропозицій та знижок, враховуючи особливості періоду воєнних дій в Україні

    **Деталі акції дізнавайтеся на сайті aurum.in.ua та у продавців-консультантів магазину


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд