Ваш город
Наші магазини
Каталог
Зв'язатися з нами
0 800 759 569 (безкоштовно) 044 353 92 56
[email protected] Замовити виклик
Режим роботи
з 8:00 до 20:00 без вихідних

Відкриття нового ювелірного магазину AURUM

Якби хтось оголосив номінацію "Найгостинніще місто України", Івано-Франківськ точно опинився б серед фіналістів, якби не переміг.

Можливо, саме тому ми відкриваємо тут новий магазин AURUM.

Або – ми просто прагнемо бути ближчими до вас усюди, щоб прикрашати разом кожне місто країни. Так, другий варіант більше схожий на нас.



13го вересня зустрічайте новий фірмовий магазин AURUM у ТРЦ "Велес", у Франківську. Впізнати магазин нашої мережі неважко – за найвигіднішими акційними пропозиціями.

  • Знижки до 65% на золоті прикраси без дорогоцінних вставок, до 22% на золоті прикраси з дорогоцінними вставками, до 45% на срібні прикраси та столові прибори, до 25% на ікони, обереги та дитячі подарунки.
  • Дисконт клієнта діє. Виключенням є лише виробів з фіксованими цінами, що відмічені кольоровими бірками.
  • Натомість, на вибрані золоті прикраси без дорогоцінних вставок із категорії “уцінка” (що позначені кольоровими стікерами) надається акційна ціна за 1 грам 2145; 2250; 2300; 2500 грн.
  • На вибрані золоті прикраси з дорогоцінними вставками (що відмічені червоним стікером) надається знижка 50% до ціни, вказаної на бірці.
  • Зберігається акційна цінова пропозиція на срібні прикраси, ікони з кольоровими бірками. Ціна на бірках остаточна, нагадуємо, що на товари, виділені кольоровими бірками,дисконт клієнта не діє.

Влаштуйте собі вигідний ювелірний шопінг. І затишної вам осені!

До зустрічі:

ТРЦ "Велес" – вулиця Вовчинецька, 225а, Івано-Франківськ.


Введіть номер телефону і ми вам зателефонуємо за кілька секунд